vineri, 2 martie 2012

Agenda "Veselie de primavara"

copilarim.blogspot.com
Hello!
Astazi am pregatit un articol despre agenda pe care am realizat-o pentru concursul "Veselie de primavara" organizat pe blogul CreaHobbyCraft. In sfarsit am avut fetru!!! De cand imi doream sa imi iau si nu gaseam pe nicaieri... cand colo unde se ascundea el. In primul rand vreau sa imi exprim bucuria ca niciunul dintre lucrusoarele comandate nu au mirosit a detergent. Multumesc!! De fiecare data cand fac o comanda sau imi cumpara Rha cate ceva stau cu inima cat un purice ca iar miroase a a... un detergent omniprezent... Asa ca pentru mine este o mare bucurie.

Sa va povestesc insa despre agenda pe care am facut-o! Este un mic organizator/carnet de notite pe care l-am facut cu drag pentru mami. Copertile sunt realizate din fetru (doua culori), la mijloc avand carton. Spatele si fata difera (spatele are colturi rotunjite si am folosit doua cartoane, pentru ca el trebuie sa sustina si suportul de creion/pix). Tot ce inseamna feston (si alte cusaturi) s-a realizat de mana (de-aia mi-a luat cam 3 zile sa termin cu totul). Am folosit fir de broderie (culori complementare).



Am decorat coperta si cu trei lalele pe care le ador (ele au sistem de prindere pe spatele frunzelor cu banda dublu adeziva, eu le-am adaugat si pe spatele florii:D). Sistemul de prindere pentru creion este crosetat. Eu il ador pur si simplu!! Daca va place il puteti vota prin like in galeria fiti de pe facebook aici. Si.. Pozeeee:








 

5 comments :

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

imi place mult. ti-a iesit atat de frumos, de proaspat, mami cred ca e incantata. ooo, ce fundal frumos ai gasit si se potriveste cu agenda. nota 10

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa ti-a iesit! Felicitari!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca va place!! Si va multumesc:D

Unknown spunea... [Raspunde]

vai ce-mi place!

copilarim spunea... [Raspunde]

Kadia iti multumesc :)

Trimiteți un comentariu