joi, 8 martie 2012

Nu ma uita de la Foambubbles:)


Tanananana:) !! Va povesteam despre aniversarea Foambubbles (3 ani de  ), ei bine eu am participat si domnul Random mi-a facut surpriza sa ma aleaga ! (Yupiiii). Am primit cea mai frumoasa brosa floare de nu ma uita care exista!! Evident Rha  a si plimbat-o ieri pe afara:D...
Si un martisor minunat si verde - e cel mai micut con de brad pe care l-am vazut si e atata de delicat (adjudecat fara drept de replica, daca brosa o las sa mi-o poarte.. la martisor altfel stau treburile.. pai na..:). Multumim mult Alexandra  pentru ca ne-ai trimis o particica realizata in "regatul tau fermecat" (= Foambubbles). You are the best!

Nu uitati nici de concursul nostru dublu aniversar! Cel tarziu in acest week-end voi termina si eu avatarele pe care le am de oferit ca premii - pentru al 200 prieten de pe Facebook si la concursul organizat de Amy (imi cer scuze ca a durat mai mult, inca nu am primit mail de la un castigator... si as fi vrut sa le lucrez odata toate). Pe curand!!

7 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru premiu. O brosa asa frumoasa...., un martisor asa...verde, interesanta combinatie.

copilarim spunea... [Raspunde]

merci:D - asa este creatoarea lor - surprinzatoare intotdeauna:D!

Unknown spunea... [Raspunde]

:( sunt deja prieten pe FB deci n-am cum sa castig, dar te invit sa participi si la proiectul meu de DIY. M-as bucura nespus daca ai accepta :)

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitaaari!

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

cine este intarziatul? il contactez eu.

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

Hei.. nu stiam ca ai scris si despre asta. Ma bucur mult ca v-au placut! Sa le purtati sanatoase si sa va bucurati de primavara... pe care inca o mai asteptam. Aaa... si daca reusesti sa te desparti de el... martisorul ar trebui sa-l agati intr-un pom (pe 12 martie, parca). :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Kadia - e drept ca al 200lea prieten pe fb al Copilarim a primit un avatar (la care lucrez de zor:D) dar sa stii ca mai este un concurs (de fapt poti vedea singura daca intri pe pagina concursuri la noi) activ.. Si daca ai timp te asteptam cu drag:D! Am vazut proiectul de DIY (se accepta si pe 15 aprilie intrari?:P te intreb pentru ca eu pregatesc un tutorial pentru ziua respectiva)

@ Gianina - multumesc ( asa cum ziceam mai sus - lucrez la avatar, scuze ca adurat atat.. :P)

@ Amy - Luca:D Merci!! Puteam sa jus ca ti-am scris dar se pare ca am facut acest lucru in mintea mea doar.. lol

@ Alexandra - hmm poate in vreun pomisor/ planta pe balcon asa un pic sa il agat.. altfel nu..:D lol
Merci mult:)

Trimiteți un comentariu