sâmbătă, 17 martie 2012

Tom si Jerry - Hic-cup Pup

Buna!! Astazi vedem cel de-al 82-lea desen cu Tom si Jerry - Hic-cup Pup. A aparut in 17 aprilie 1954.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.



Tom si Jerry -  Hic-cup Pup






video via youtube
Rezumat
Fiul lui Spyke, micutul Tyke sughita ori de cate ori era trezit din somn. Ce ne facem insa cand Tom si Jerry incep urmarirea zgomotoasa in preajma acestora?
Pentru inceput cei doi isi continua rafuiala nestingheriti, dar cand motanului ii este atrasa atentia asupra consecintelor pe care le va suporta daca il trezeste pe micut.. atunci se schimba datele problemei. Jerry nu va pregeta sa il sicaneze, iar Tom ... Tom va incasa...:).
Mai intai e muscat de coada (de catre soricel), apoi ii prinde mana intr-o cursa.. se trezeste cu o trompeta in cap dupa ce Jerry are grija sa le ia castile de la urechi celor doi catei si sa instaleze instrumentul la capatului unui furtun in care Tom sufla de zor... 
Dupa ce ii leaga claxoane de bicicleta de picioare... Jerry e convins ca motanul va fi pedepsit si acesta abia scapa de catel. Intamplarea face ca micutul sa se trezeasca si sa sughita si mai mult.. sa inceapa si tatal sau ... fiind amandoi intr-o situatie disperata.. Tocmai atunci, aflat in urmarire, Tom  cade de pe burlan diresct langa cei doi. Speriat de consecinte, motanul isi sapa singur groapa.. insa uimire. Cei doi catei au scapat de sughit... si drept rasplata se ofera sa il ajute pe Tom sa obtina tot ce si-ar dori. Auzind cum stau lucrurile... Jerry isi face rapid bagajele si pleaca spre sud - din motive de.. sanatate :)). Ei .. nu va asteptati sa castige Tom de data aceasta nu?:)

2 comments :

Lutamoshikito spunea... [Raspunde]

foarte reusit si acest episod..... maine poimaine ca trezesc tatic si de Tom&Jerry nu ma pot satura...;))

copilarim spunea... [Raspunde]

:D asta pentru ca ei pot vizionati cu placere la orice varsta!:)

Trimiteți un comentariu