sâmbătă, 3 martie 2012

Tom si Jerry - Puppy Tale

Buna!! Astazi vedem cel de-al 80-lea desen cu Tom si Jerry . Se numeste  Puppy Tale  si desi a fost finalizat la sfarsitul anului 1953 a aparut in 23 ianuarie 1954. Este cu siguranta pe lista mea de favorite - minunat desen, de s-ar rezova asa si in viata de zi cu zi!! Sau mai bine daca nu ar mai exista astfel de intamplari nefericite in ceea ce priveste animalutele!
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.




Tom si Jerry - Puppy Tale

video via youtube
Rezumat
Intr-o seara Jerry iese sa lase sticla de lapte - goala, cu un mesaj in ea- afara. Zareste o masina care opreste pe podul din apropiere si cineva arunca un sac in apa... un sac care misca. Jerry alearga sa vada ce este si cand trage sacul la mal tasnesc afara 5 catelusi micuti si draguti. In sac ramane unul care odata eliberat il linge pe Jerry intr-o fericire.  Catelusul care are un cerculet pe spate nu vrea sa plece de langa salvatorul sau si cand acesta ii arunca un bat ca sa scape de el este cat pe ce sa cada in apa. Soricelul se hotaraste sa il ia cu el, dar catelusul nu incape sa pe usita lui.
Intrand pe usa principala catelusul zareste tavita cu lapte a lui Tom si se repede bucuros lipaind de zor. Motanul in descopera pana la urma si il da afara. Desi reuseste sa intre inapoi de mai multe ori cu ajutorul lui Jerry, Tom ii da afara si inchide usa. Cand se aseaza fericit sa doarma insa, afara incepe o furtuna grozava si mustrat de constiinta acesta iese sa ii caute pe cei doi. La un moment dat cade in rau si este salvat de Jerry si catelus care il duc in casa, la caldura si ii dau si o supa calda. Revenindu-si motanul ii adue catelusului un patut si o tavita cu lapte - semn ca putea ramane cu ei.. Fericit catelusul se indreapta spre usa de unde isi cheama fratiorii si mananca impreuna fericiti, Tom si Jerry privindu-i cu drag!!

4 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

Tom și Jerry rămân desenele mele preferate... :)
Haios episodul!
Pupici și îmbrățișări magice! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Te pupam si noi Sara (eu si Dodo - care inca e din puctul meu de vedere.. miiiiic:P)

Bogy spunea... [Raspunde]

Pe masura ce cresc, rad tot mai tare de fiecare data cand ma uit la un episod cu Tom si Jerry.
Si cand ma gandesc ca episodu asta e cu 41 de ani mai batran ca mine :X

copilarim spunea... [Raspunde]

Sunt grozavi cei doi, asa e. Episodul asta mi-a placut enorm:D !

rux

Trimiteți un comentariu