joi, 7 ianuarie 2021

Craciunul pe stil vechi. Dal.

 

Nu, nu este nicio gluma. Chiar se sarbatoreste astazi ... Craciunul pe stil vechi. Pe stil nou, si ieri si azi, sarbatorim alte... sarbatori. Boboteaza, Sfantul Ioan. 

La multi ani!

Profit si mai adaug o plansa colorata. Daaaa..... am colorat asa mult, virtual. Ca un fel de, nu stiu, un fel de eliberare de atata stres si sa stiti, ca mi-a prins bine. Va recomand. sa colorati, desigur.

'Rasfoind fisiere' vechi, am dat peste niste amintiri foarte frumoase. Se facea ca prin 2018 iarna, inainte de Craciun, am participat si eu cu o felicitare virtuala, cu grafica pe care o facusem eu (pe atunci mai mergea tableta.. lol), intr-un grup foarte dragut de pe facebook. Daca va plac papusile Pullip (si alte surate infratite cu ele) si va doriti sa va alaturati acestui grup, o puteti face aici

Evident, ma gandeam... ce sanse sa castig am eu?😅 Asa ca am participat, doar asa... de drag. Plus ca voiam sa fie si un roman pe acolo :). Eu, adica. I-am salutat, m-am minunat si eu putin de ce minunatii aveau pe acolo si... apoi m-am intors la treburile mele - ca aveam destule.

Ca sa fiu sincera, nici nu imi mai amintesc exact cum am aflat ca am castigat. Cred ca mi-a aparut in feed postarea de mai jos. Doar ca era mai scurta, fix pana la numele meu. Si apoi am dat pe read more... si am vazut, asta:


Cu alte cuvinte, am fost numarul 2. Angela (fondatoarea Omocha Crush si organizatoarea concursului) mi-a lasat apoi un mesaj privat, cu un filmulet, ca sa imi aleg premiul. Tzzz.... eram 😳😱. 
Si am ales. Erau foarte dragalase toate papuselele: mini Pullip si Dal. Si am ales-o pe domnisoara pe care o veti vedea in imaginea urmatoare. O Dal.
Premiul a fost trimis la sora mea (pentru ca, la posta vamala la mine... mai bine nu). Si a ajuns la mine abia prin ... primavara lui 2019 :). Cam asa. Poza de mai jos este facuta de Rha, cand a ajuns papusica la ea (in ianuarie).
 


Pe langa papusica, am primit si o bluzita tare simpatica. Este din seria Hello Kitty, produsa de Matel pentru papusi Barbie. Eu insa am imbracat-o pe Joy Miyuki cu ea. Hihi.
 
In anii acestia, multe lucruri la care aproape ca nici nu visam, s-au indeplinit. Si apropo - am participat si in toamna trecuta la concursul de cosplay, din toamna. O sa va povestesc si despre el, cat de curand. A fost o experienta foarte faina! Poate organizam si noi ceva asemanator... de ce nu? :P

Ei si...aceasta a fost povestea de Craciun pe stil Vechi. Ma bucur ca am putut sa mai impart cu voi inca o amintire draguta.

Pe maine! Avem intalnire muzicala :)
_______________
Actualizare: Mi-am facut cadou azi cateva minuntele pentru a colora. Si.. culmea, la plansa zilei am avut una cu tema Craciunului (ce coincidenta!) Cealalta, era tot o plansa in tema, adaugata recent:



Le-am adaugat, pentru a ne putea bucura de ele, impreuna! :)


 

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Oho, stiu din experienta cat de relaxanta e activitatea de a colora! 😊 In primavara 2020 am colorat ca disperata, si am terminat cartile de colorat pe care le aveam.

Felicitari pentru premiu si multumesc pentru povestea-amintire!
Zi frumoasa iti doresc! Pupici! ❤️

Suzana spunea... [Raspunde]

Draguta! Cred ca este o amintire excelenta! Felicitari, draga Rux!
E tare bine sa ne amintim astfel de lucruri la inceput de an, nu de alta, dar sa le multiplicam in urmatorul!
Pupici si spor la tot!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana o sa razi, dar eu m-am dezlantuit mai mult pe aplicatia aceasta. am si carti, doar ca am colorat destul de putin din ele - unu la mana ca nu am o variatate mare de nuante si apoi doi la mana trebuie sa aleg eu culorile :))). Aici e mai simplu - trebuie doar sa gaseti numerele pe plansa.

Iti multumesc mult - am fost luata prin surprindere :). Ma bucur ca am reusit in sfarsit sa povestesc si despre acest episod. :P

Iti multumesc - am avut o zi plina (baby sitting pe tel :P)... pe la 6 am picat vreo 15 minute... efectiv mi se inchideau ochii :))) Stii ca in episodul acela cu Tom si Jerry :))).
Pup <3!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana chiar este! Imi doream foarte mult o Dal. Sunt asa de dragute. Bine eu aveam una mai maricica in wishlist. Insa mititica aceasta este o dulceata. Am sa ii fac poze mai bune (cel putin imi propun) :P.
Oh... uite ca nu ma gandisem la treaba asta. :))))) Bun de siut :D
pupici cu drag :*!!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mă bucur că participi la concursuri...
Felicitări pentru premiu !
Mi-au plăcut şi îmi plac şi acum păpușile (nu am avut când eram mică...)...
Tot timpul am ceva de admirat pe la tine !
Pupici ! ❤👍

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sa stii ca eu am inceput sa colectionez papusi acum, recent. Cand eram mica am facut primele doua papusi. De carpa.. scuze material :)) (pe cine pacalesc - erau bucati recuperate dintr-un cearceaf). Tare m-as bucura sa fie o minune si sa le gasesc asa din senin, sa nu mi le fi aruncat cineva.

Nu e niciodata prea tarziu! Asta vreau sa spun. :* (nici pentru concursuri, nici pentru papusi :D)

Ma bucur mult! E cea mai mare bucurie a mea sa pot imparti mici bucurii. (abia atept sa se termine cu nebunia si nesiguranta asta, sa pot organiza din nou mici joculete - deocamdata nici premiile de la Provocari Verzi nu am reusit sa le trimit).

Puuuup

Trimiteți un comentariu