miercuri, 6 aprilie 2011

Angie Girl -13-





13. Il mistero del vecchio castello


Rezumat:
Misterul vechiul castel il veti descoperi singurei astazi:). Promit sa revin cat de curand si cu un rezumat!! Pana atunci vizionare placuta!!



Update (9.04)
Cand Alice isi pierde tatal, urmeaza sa plece la matusa Nancy, dar apare unchiul Lester - un unchi care calatorise mult- care vrea sa se ocupe el de fata. Cum urmeaza sa locuiasca in castelul care apartinuse tatalui sau, Alice o invita pe Angie in vizita si stabilesc sa se vada peste trei zile.
Cand ajunge la castel, Angie ii intalneste pe inspector si pe Michael care investigau disparitia Alicei. Dupa ce gasesc scaunul cu rotile in care era tinuita micuta aruncat in apa, toti cred ca aceasta nu a putut suporta pierderea suferita de curand si ca a vrut sa isi puna capat zilelor, dar, in timp ca baronul se pregatea sa ii gazduiasca peste noapte, Edo -servitorul lui Alice- apare pe culoar si este batut de baron in fata tuturor; atunci observa Angie ceva ciudat - o prajitura cu fragi- si decide sa ramana si ea peste noapte la castel. Si mai ciudat i se pare faptul ca baronului nu ii placea acel fel de mancare, asa ca micuta detectiv are un motiv in plus sa i se para ceva .. suspect.
Baronul pleaca in noaptea respectiva cu treburi, afara incepe furtuna, iar Angie impreuna cu Michael, Frankie, inspectorul si Ron-Ron incearca sa dezlege misterul disperitiei lui Alice. pana la urma afla ca adevaratul responsabil era chiar baronul -unchiul falit- Lester. Baronul incearca sa ii inece inchizandu-i intr-o camera pe care o inunda, dar, cu ajutorul lui Edo toata lumea este teafara, iar baronul este arestat.:P
Pe data viitoare!


0 comments :

Trimiteți un comentariu