vineri, 22 aprilie 2011

Pandantive - Colectia 2010

Se gandeste cineva ca am sarit peste cercei??? :D Dap.. asa am facut. Adevarul este ca sunt foarte multe articole acolo si dupa cum bine stiti suntem in Saptamana Mare si mai sunt destule de facut:). Asa ca am zis sa scriu dupa Paste despre cercei, nu am uitat. Dar sa revin la pandantive.





Made by Rux
🎁 -  Blue star
🎁 -  Spuma marii -pandantiv
🎁 -  Cheia magica

Primul pandativ mi-a fost inspirat de o buna prietena. Este unicat si cred ca este a doua creatie a mea (dupa oite). Al doilea este parte dintr-un cadou pe care l-am facut matusii mele:D. Mie mi se pare extrem de delicat... Din alt registru vine cel de-al treilea pandantiv:P. Lucram la cadoul pentru concursul (inca amanat) dedicat serialului "Lidia in jurul lumii" si acesta urma sa fie unul dintre premii. Dar pentru ca nimeni nu a vrut sa participe (pe motiv ca nici dupa ce am simplificat cerintele era pre mult de munca...):D mi-a ramas mie... hihihihihi. Abia astept sa o port la vara!!
In afara de aceste pandantive mai sunt bineinteles cateva la categoria seturi. Si va voi vorbi depre ele la timpul potrivit. Pana atunci va las cateva mici poze in care le puteti zari:P.
🎁 -   Dreams
🎁 -   China Empress
🎁 -   Under the Sea 1
🎁 -   Under the Sea 2
🎁 -   Fields of green 1
🎁 -   Fields of green 3
🎁 -   Chei
🎁 -   Butterfly... Butterfly..
🎁 -   Magic butterflies
🎁 -   Oranges and butterflies
🎁 -   Enchanted







0 comments :

Trimiteți un comentariu