marți, 26 aprilie 2011

Seturi - Colectia 2010

Si iata ca am ajuns si la seturile de bijuterii realizate in 2010. Chiar ma uitam ca s-au adunat cateva in cutiutele cu bijuterii si unele chiar au avut mare succes:) - a se citi au fost purtate in diverse ocazii. Acum am sa va scriu cateva cuvinte despre fiecare model, si bineinteles am sa le impart in functie de "autoare". Daca vreti sa vedeti mai multe poze si sa cititi din ce este facut fiecare set nu va ramane decat sa click pe numele fiecarui set.





Made by Rux
🎁 - Oite (set aplicatii)
-despre oite v-am mai povestit la Colectia de aplicatii:)
🎁 - Dreams (cercei si pandantiv)
-setul acesta este foarte special, unicat si foarte "sensibil". Imi amintesc ca atunci cand l-am facut il priveam si imi parea ireal. Mi-era frica sa il ating ca nu cumva sa dispara.
🎁 - China Empress (cercei, pandantiv)
-intotdeauna mi-au placut lucrurile orientale, asiatice. Am facut setul acesta pentru Mami si ii vine incredibil de frumos. Si el marcheaza cu brio categoria "atentie fragil". Problema esta la sarma aurie care este foarte subtire. Cu toate acestea sunt mai rezistente decat mi-as fi inchipuit:D.
🎁 - Under the Sea 1(cercei, pandantiv)
-Seria aceasta de bijuterii cu perlute si sidef a avut un succes nemaipomenit. Fie ca a fost in varianta set sau doar cercei stiu ca a placut foarte mult. Exista undeva peste mari si tari un set ca spuma marii special facut pentru matusica mea. Nu am reusit sa pozez atunci decat pandantivul (spuma marii va suna cunoscut?:P). Oricum acesta este primul set in acest stil:P.
🎁 - Under the Sea 2(cercei, pandantiv)
-o variatie a modelului de mai sus care combina altfel sideful (in doua prezentari diferite vezi cercei pe de-o parte si pandantivul pe de alta) cu margelute sidefate de nisip.
🎁 - Fields of green 1(cercei, pandantiv)
- dupa albastru am trecut la verde si i-am facut surioarei mele un set special pentru ea (de fapt, daca veti accesa linkul de mai sus pentru a vedea toate pozele veti vedea ca pandantivul este pozat la gatul ei;P)

🎁 - Fields of green 3(cercei, pandantiv)
- si alte noante de verde aceeasi idee, un set adorabil pe care il am in cutiuta mea gata sa fie purtat.

🎁 - Sakura (inel, cercei, colier, bratara)
- setul acesta imi este foarte drag; numele i se trage de la serbarea japoneza a ciresilor in floare. Colierul vine la baza gatului si floricelele sunt placate cu argint si reflecta atat de frumo noantele de roz!! bratara este singura care nu are floricica dar are niste margele tubulare placate cu argint care ii dau o stralucire aparte. Cerceii sunt lunguieti si foarte usori, iar inelul se poarta usor asimetric:P.

🎁 - Ice Queen (cercei, colier, bratara)
- cel de-al doilea set magic pe care l-am facut combina iar elemente placate cu argint, de data aceasta spiralate cu margelute de nisip si niste perlute argintii in relief. Imi amintesc de Craiasa Zapezii si daca setul pe roz are in el "vant de primavara", acesta parca ne aminteste de frumusetea zapezii, cu mentiunea ca nu este inghetat. Ma tot gandesc sa il incerc cu o rochita neagra:D.
🎁 - "Bleu-Princess"(cercei, inel)
- un set care mi-a pus rabdarea si rezistenta degetelor la durere(lol) la incercare! Dar a meritat tot efortul. Nici nu va puteti imagina cat de frumos arata in lumina soarelui... iar in floricelele argintate se reflecta asa frumos albastru. O minune!!

🎁 - "Rosu-Princess" (cercei, inel)
- si dupa ce am vazut ce a iesit din lupta mea cu floricelele ascutite, am zis ca trebuie sa incerc ceva si pe rosu. Iar poza nu poate reda cat de frumos arata in realitate setul; in plus inelul nu este prins si poate fi purtat pe orice deget:D pentru ca este reglabil.

🎁 - Chei (cercei, pandantiv)
- "hei, hei, suflet fara chei", acesta este refrenul care imi rasuna in minte de cate ori vad numele acestui set. Cu toate acestea nu l-am creat dupa ce am ascultat piesa, ci cand eram in toiul concursului pe care l-am amanant din lipsa de timp.. (timpul celor care ar fi dorit sa participe la el:P).
🎁 - Fluturasi (cercei, bratara)
- tot de pe lista seturilor mele preferate se afla si acesta. Surioarei mele ii plac fluturasii (cui nu ii plac, dar ei ii plac mult de tot; verdele si fluturasii). Si cum aveam niste sarma de modelaj colorata (care este ingrozitor de scumpa apropo) am zis sa ma risc si sa dau frau liber imaginatiei. A fost foarte greu pentru ca sarma aceasta este foarte "sensibila". Trebuie manevrata cu multa grija altfel se decojeste. Dar imi place foarte mult cum a iesit.
🎁 - Mamma mia!! (set bratari)
- despre setul acesta am mai scris si la bratari-colectia 2010, asa ca daca sunteti curiosi puteti sa cititi acolo mai multe.

🎁 - Magnetic midnight (inel, cercei, colier, bratara)
- un alt set realizat pentru surioara mea:D. Este unicat si magnetic la propriu. Dintre toate cel mai dificil de realizat a fost inelul... si apoi au urmat si cerceii. Mie mi-a placut foarte mult sa i-l fac, mai ales ca l-a purtat intr-o calatorie care pentru noi avea o insemnatate aparte.

🎁 - Butterfly... Butterfly.. (cercei, pandativ)
- spuneam ceva de fluturi .. si verde? Ei bine da! Acesta este un set in care am imbinat crosetatul (abia redescoperit) cu margelitul. Mie mi s-au parut extrem de dragalasi cerceii si daca veti intra pe articol veti vedea si pandativul. Modelul de baza il veti gasi daca dati un search pe google/youtube. Eu l-am modificat insa, ca asa imi place mie :D.

🎁 - Magic butterflies (cercei, pandativ)
- si in final ultimul set pe anul trecut - tot cu fluturasi, dar de data aceasta unii tomnatici, cu perlute sidefate si cu o perluta mai speciala la pandativ. Setul acesta l-am facut pentru mami si l-a purtat cu mare succes:P.

Made by Rha
 🎁 - Oranges and butterflies (cercei, pandantiv, inel)
- stiu ca probabil ar trebui Rha sa va povesteasva mai multe despre creatiile ei, dar cum sunt on duty va trebui sa va multumiti doar cu mine:)). Ce imi amintesc despre acest set este ca a fost primul cu inel. Deasemenea tot Rha a venit cu o idee de tortite "decupate", portiunea decupata fiind folosita pentru pandantiv. In cazul in care nu ati observat pe acolo sunt cativa fluturi.

🎁 - Padureanca (cercei, colier)
- pentru ca eu lucram doar cu argint/aur Rha a zis sa incerce ceva cu cupru. Recunosc ca am fost cam geloasa atunci pentru ca imi placeau mult de tot margelutele de lemn (doar ca miroseau prea tare pentru mine:( - culmea de la alte elemente de lemn). Tot cu ocazia asta a inceput sa foloseasca bumbacul de Talmaciu (firul mai subtire) - lucru care mi-a amintit de croseta mea ce statea singurica in cutie.

🎁 - Camp de vara (cercei, colier)
- singurul set cu clipsuri, margelute lipite si margele de diverse forme pictate cu acril; ah eram sa uit de nodurile ingenioase si impletiturile facute cu bumbac - iar gelozie mare pe capul meu. Rezultatul pe masura insa :D.

🎁 - Enchanted (cercei, pandativ)
- pe cat sunt eu de calculata si rationala in creatie, pe atat e Rha de -era sa zic destructiva (poate din cauza emotiilor pe care le-am simtit cand manevra sarma colorata)- relaxata. Partea proasta e ca bineinteles exista si ceva pierderi (margele sparte de exemplu:P), dar si rezultatul este nemaipomenit (cel putin pentru mine). Risca, dar se merita. Totusi da va spun de ce am dat acest nume setului - pentru ca imi aminteste de filmul Enchanted.

🎁 - Tribal dance (cercei, colier)
- acest set l-a creat Rha pentru mami. Daca stau bine sa ma gandesc nu a avut ocazia sa il poarte inca (poate pentru ca este intr-una din cutii la mine? pentru ca am ramas fara cateva modele dupa ce nu mi-au fost inapoiate... se prea poate), dar la vara este un bun prilej sa o faca.

🎁 - Bridesmade (cercei, inel)
-in final voi incheia cu acest set pe care Rha si l-a facut cu prilejul unei nunti la care a fost domnisoara de onoare. Mie mi se pare o mica opera de arta, mai ales inelul!!:P Nu stiu cum le-a rasucit ea pe-acolo (vorba ei "sa speram ca imi iese si cel de-al doilea cercel") dar sunt foarte dragute.


0 comments :

Trimiteți un comentariu