duminică, 24 aprilie 2011

Yogi the Easter Bear

Un alt articol care tot asteapta sa fie citit (si asteapta din 2009 de cand a fost conceput, dar nu a mai apucat sa fie publicat) este acesta. Sper sa va placa!!

Yogi the Easter Bear

Anul aparitiei: 1994

Producator: Davis Doi

Este un tv special realizat pentru show-ul Hanna-Barbera si il are ca protagonist pe ursul Yogi - un personaj creat in 1958, despre care puteti citi mai multe aici.

Povestea are loc in preajma Sarbatorilor Pascale, cand in rezervatie se fac pregatiri pentru o festivitate mai speciala. Toata lumea se straduieste ca totul sa fie perfect, motivul fiind vizita extrem de importanta a respectatului si temutului Supreme Commissioner. Acesta urma sa vina impreuna cu nepotii sai pentru a petrece Pastele in rezervatie.

Dar... va intrebati de ce un urs de Paste si nu un iepuras?... Pentru ca.. ursilor le plac foarte mult dulciurile.... Iar lui Yogi ii plac atat de mult incat se costumeaza in Easter Bunny (pe romaneste pur si simplu Iepurasul)... pentru a putea sa isi implineasca visul: o masina plina cu dulciuri. Totusi... lacomia sa are si un pret, pentru ca atunci cand vrei sa obtii repede si usor ceva, trebuie sa te astepti si la consecinte.. Asa ca Yogi va cadea de suuuuuuus de tot, de pe culmile placerii datorate de dulciuri, joooos inapoi in realitate, unde va trebui sa isi repare greaseala si sa salveze rezervatia si destinul celor care traiau acolo. Si de aici vor urma o multime de peripetii pe care va las sa le descoperiti uitandu-va la film. Ce ziceti.. va reusi Yogi ?


video youtube
Morala povestii: aveti grija ce faceti ca sa obtineti ce va doriti!! Uneori pretul platit, poate fi mai mare decat ceea ce ati obtinut. Si nu in ultimul rand cel mai important lucru: credeti in Iepuras !!!

Paste Fericit!!!!!!

Puteti descarca filmul de aici .
Info , credit

0 comments :

Trimiteți un comentariu