marți, 5 aprilie 2011

Maggie und Bono

Azi m-a rugat Rux sa fac eu o postare si i-am spus.. 'daaaa...bine'.. Initial am vrut sa scriu o reteta, dar am remarcat cu stupoare ca toate pozele facute nu le mai am in memoria aparatului foto, probabil (mai mult ca sigur) le-am scos pe calculator. Nu avem si nici acum nu am nici cea mai mica idee... Dar tot scriu ceva, ca doar am promis :)
Am terminat de vazut Papa Gambalunga, mi-a facut pofta Amy, pentru ca stiam ca urmeaza sa il vizioneze. Fascinant! Chiar imi era dor...

Totusi postul se numeste Maggie si Bono si nu are legatura cu Papa Gambalunga. Maggie si Bono sunt pisicutele mele de aici (acasa am baiat, pe Dodo).. de fapt si Bono e tot baietel, doar ca motanel :) Am vrut sa vi le prezint... pentru ca aici Bono si Maggie sunt cei care apar ori de cate ori ma misc prin casa, si vin la mine sa primeasca iubire si ma fac sa zambesc.


Bono, i se spune si 'the fat one' desi nu e gras... el e mai timid. Prima data cand ne-am vazut a cam fugit de mine, acum fuge dupa mine. El se lafaie de obicei pe canapea, spre disperarea mea, pentru ca lasa enorm de mult par. Cand vin musafiri, si nu se simte el prea in largul lui, il gasim in masina de spalat.. probabil acesta este si motivul pentru care tricourile negre ale lui Honey yes proaspat spalate cu par de pisica pe ele :)) Bono... Bono mereu se aseaza in pozitia Dodo, adica pe spate ca sa il mangai pe burta! Si mereu cand sare, scoate sunete, noi spuneam ca din cauza ca e gras..si impactul :)) Nu ii place sa fie luat in brate, daca vine el bine, dar daca il iei tu vrea imediat jos. Hmmm... mananca mult.... si daca cumva nu ii dai lui prima bucata, nu mai vrea sa manance!Acum probabil sta pe canapea si motaie.


Maggie, ea e domnisoara sora lui Bono. Este o acrobata! Din acest motiv toate clanetele sunt orientate in sus, ca sa nu poata sa deschida usile. Dupa Maggie trebuie sa te uiti pe sus! Pe politele din sufragerie, pe dulapul cel mai inalt agatat pe perete, pe marginea cabinei de dus... De curand s-a agatat de perdelele noi, abia cumparate... dar nu le-a rupt, doar le-a capsat. Maggie sta cel mai des in pozitia de bebelus, pentru ca ne lasa sa o luam in brate si drept urmare profitam. Cand fac dus sta mereu cu mine, locul ei fiind pe masina de spalat. Acum cateva minute se uite la mine prin usa de la cabina de dus.. am pus mana sa sterg de abur si a venit mai aproape si a pus labuta in locul unde aveam eu mana. Nu am putut rezita sa nu o iubesc foarte mult ulterior dusului. Si nici pe Bono, pentru ca apoi se supara.


Animalute... ele sunt cele care ne incarca pozitiv, care ne sunt alaturi mereu si care nu ne reproseaza nimic! Cand te uiti in ochii lor nu vezi decat iubire, mie cel putin asa mi se intampla. Imi e dor de Dodo al meu, de broscute... dar sunt fericita ca ii am aici pe Bono si Maggie! In alta ordine de idei, vreau sa incep sa vad Kiss me Licia, pentru ca nu am reusit sa vad tot serialul.

Acum daca am greseli de ortografie, o rog pe a mea surioara Rux sa le corecteze...

Pe curand,

Ralu




0 comments :

Trimiteți un comentariu