miercuri, 27 aprilie 2011

Angie Girl -16-


Ce mai faceti? Mai sunt 11 episoade din Angie... eu deja m-am obisnuit cu ea miercuri si imi va fi dor cand se va termina, dar deja ma gandesc ce serial sa incep:)... Sunt atatea!!!


16. Il principe Harold e' stato rapito 



Rezumat:
Aventura din seara aceasta il are ca protagonist pe principele Harold al Danemarcei. Ajuns la Londra acesta isi doreste sa viziteze orasul si fuge de la palat. Pe drum ii ia hainele lui pe Frankie care cel din urma le pusese la uscat dupa ce cazuse de pe cal. Doi raufacatori il rapesc pe Frankie crezand ca este principele si cer printr-un bilet trimis chiar la Scotland Yard diamantul reginei.

Intre timp Angie il intalneste pe principe in Londra si recunoscand hainele prietenului sau il invita la bunica sa acasa, unde mananca impreuna. Apoi pleaca sa viziteze orasul si intalnindu-se cu Michael afla despre rapitori si ii spune principelui ca stie cine este si ca prietenul ei se afla in pericol. Hotarasc insa sa nu spuna nimic, pentru ca Frankie aiba sanse sa fie gasit si "recuperat".
In timp ce inspectorul le trimitea diamantul hotilor prin intermediul unui porumbel calator, soldatii il recuperau de pe un pod pe Frankie care fusese legat de raufacatori acolo. Angie soseste la timp sa ii anunte pe inspector si ceilalti unde se afla principele, caci toata lumea era socata cand in loc de principe il gasisera pe Frankie.
Toti se indreapta catre locuinta raufacatorilor (descoperiti de Angie si Harold - cu ajutorul unui ceas pe care principele il gasisera cand fusese rapit Frankie). Bineinteles ca banditii neaga tot, dar sunt dati de gol de porumbelul care le aduce diamantul.


0 comments :

Trimiteți un comentariu