duminică, 3 aprilie 2011

Più forte dell'amore

Ei bine, asa cum va spuneam si mai devreme, intamplarea a facut ca povestile 12 si 13 sa nu fie cele mai vesele din lume... dar tot este ceva de invatat din ele, pentru ca, pana la urma, vrem nu vrem (nu vrem, nu vrem dar nu avem ce face) asta-i viata. Asa ca daca nu vreti din anumite motive sa le vedeti sariti peste. Sau daca va uitati cu copilasi la ele, poate ar fi mai bine sa le vedeti voi inainte si va stiti copilasii si daca credeti ca nu le-ar placea, sau i-ar afecta.. exista si alte povesti:P - sariti peste astea.



13. Più forte dell'amore

via youtube

Rezumat
Aceasta este o poveste emotionanta, povestea unei mame dispuse sa faca orice sacrificiu pentru a-si salva baietelul. Dali si mama sa traiau intr-o casuta modesta. Baietelul era foarte bolnav de ceva vreme si sarmana lui mama nu stia ce sa mai faca pentru a-l ajuta sa se faca bine. intr-o seara insa la usa batu cineva. Cand deschise, tanara mama vazu un om de gheata cu o mantie neagra si ochi care te hipnotizau. Vru sa isi apere baiatul, dar lesina si cand se trezi micutul nu mai era in odaie.
Disperata mama fugi sa il caute. Se intalni cu noaptea, aceasta ii spuse cine era omul care ii rapise fiul si pentru a-i spune incotro au mers ii ceru sa ii cante cantecul de leagan pe care il fredona in fiecare seara baietelului ei. Tanara mama facu intocmai si apoi pleca mai departe prin frig si noapte pana ajunse la o rascruce. Intreband un trandafir salbatic incotro mergea batranul acesta ii spuse ca vrea sa fie strans in brate si apoi ii va arata calea. Desi spinii au intepat-o mama imbratisa trandafirul salbatic care inflori atunci, desi era iarna. Apoi ajunse la o apa inghetata.. care ii ceru pentru a o purta pana la uscat sa ii dea ochii.. si mama incuviinta. Fara vedere aceasta ceru ajutorul vantului.. si ajunse in cele din urma la poarta gradinii.. gradina cu flori a sufletelor. Acolo paznica ii ceru frumosul sau par pentru a o lasa inauntru... si mama fu de acord. In gradina erau multe flori, dar chiar daca nu vedea mama ajunse in dreptul mugurelui care ii apartinea lui Dali. Atunci sosi batranul si ii spuse ca daca va gresi cumva floarea, o alta mama urma sa sufere ca si ea si ca fiul sau va fi fericit in gradina Domnului... Totul are un scop prestabilit in viata... si mama asculta cuvintele batranului care ii spuse ca fiul ei va fi bine acolo unde merge..... si lasa floricica sa isi urmeze drumul.
Eh... sper ca urmatoarele povesti sa fie mai vesele:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu