vineri, 15 aprilie 2011

Un alt of

Si mai am un of... de ce lumea crede ca daca acopera (ca matza cu nisipul) cu diverse parfumuri mirosul de tutun/mizerie etc. automat locul acela este curat? Din contra... este mai rau ca inainte, pentru ca pe langa particulele toxice si murdaria care existau deja, se mai adauga si acele parfumuri chimizate, atat de daunatoare sanatatii. Daca miroase rau in casa, nu ar fi normal sa cauti si sa elimini cauza decat sa incerci sa o acoperi, doar pentru ca la tv iti apare un elefant dragalas care spune ca lui ii place parfumul de gladiole incrucisate cu zambile, sau pentru ca o tanti se lauda cu colectia ei de pietre din care una - stupoare- te improasca din cap pana in picioare cu temiri ce parfum, vrei nu vrei?:!)) Si inca ceva.. Parfumul "dureaza mult mai mult si se activeaza la orice atingere"... asta inseamna ca e mai bun? Si mai bine si mai avantajos? In ce fel? Ca vine cineva in vizita la tine si se aseaza pe canapea si apoi te chinui trei zile pana iese mirosul care s-a transferat din persoana respectiva in conditiile in care ai alergie la acel parfum?...

Candva mirosul pielii bebelusilor era atat de placut... atat de natural si frumos. Acum nici ei nu mai scapa fara tot felul de cosmeticale speciale care ii imbalsameaza de mici. Si mai exista si smecheria cu UE (uleiuri esentiale... sau volatile) - care sunt citez " foarte periculoase" folosite inadecvat.
Voi mai stiti in spatele atator produse cine sunteti... si cum mirositi? Si de fapt ce ascundeti?Ceva natural.. mic si frumos :) Cu drag, pentru voi!


0 comments :

Trimiteți un comentariu