duminică, 17 aprilie 2011

La Cenerentola indiana

Mai stiti povestea Cenusaresei? Ei bine mai jos veti putea vedea o varianta cu un final ceva mai putin fericit insa...17. La Cenerentola indiana

via youtube

Rezumat
O tanara cu o conditie materiala foarte rea isi petrecea viata ingrijind niste curcani ai unor oameni mai instariti. Ea ii ingrijea cu drag si atunci cand unul dintre ei se raneste la un picior il panseaza si il poarta in brate pana la locul unde urmau sa manance. Cum se pregatea insa un "bal", tanara viseaza cum ar fi sa participe si ea. Atunci curcanul pe care il oblojise ii spune sa le imprumute rochita si impreuna cu ceilalti curcani transformasera acea rochita peticita intr-una de printesa. Ii daruira si bijuterii si singura lor cerinta a fost sa se intoarca inainte de apusul doarelui.

Tanara ajunse la bal si era atat de fericita, mai ales ca fiul sefului tribului vecin o invitase la dans. Dar ea intarzie nepermis de mult si cand ajunge inapoi, toti curcanii plecasera, ce e drept foarte tristi. Astfel isi pierdu si singurii prieteni pe care ii avea si ramase singura si nefericita.

0 comments :

Trimiteți un comentariu