vineri, 29 aprilie 2011

Layout de aprilie

Buna!! Iata ca a mai trecut o luna:)! Vine timpul sa ne schimbam si hainutele, asa ca azi va voi scrie putin despre layoutul acestei luni.



Totul a inceput cu "pacaleala" de 1 aprilie ... va mai amintiti? Ei bine multa lume a crezut ca si premiul a fost o pacaleala (mai degraba am fost eu pacalita pentru ca pana la urma nu am primit feed-back-ul ca sa fac articolele cum as fi vrut :P, dar zic eu ca pana la urma m-am descurcat!). Tema urma evident sa aiba legatura cu Pastele dar si cu o sarbatoare locala Simfonia Lalelelor - de aici ouale si floricelele. Apoi mai este si frumoasa primavara pe care am cam grabit-o eu putin (sau am pacalit-o) asa ca am avut parte de cirese si mere:D. Si bineinteles, mai este si elementul de norisori veseli care ne poarta intr-o lume, sau printr-o lume de basm. Hmmm deja acum ma gandesc oare ce voi face pentru luna mai. Am avut eu o sugestie si sper sa reusesc sa tin cont de ea:D.


Eu sper ca v-a placut cum a aratat blogul. Mi-as dori eu sa fac mai multe.. insa nu prea am cand:). Ah si sa nu uit, daca vreti sa vedeti poza de mai sus mai mare, e de ajuns sa click pe ea.

0 comments :

Trimiteți un comentariu