marți, 19 aprilie 2011

Bratari - Colectia 2010

Cu bratari ne laudam ca avem mai multe modele! Probabil ca nu atat de multe pe cat ne-am fi dorit, dar nu este timpul pierdut. Unele sunt realizate dintr-o cimbinatie de lanturi, altele din sarma de modelaj, altele din sarma memorie...





Made by Rha:🎁 -  Bratara veseliei
🎁 -  Bratara veseliei 2

Made by Rux:
🎁 -  Portocale
🎁 -  Berries
🎁 -  Bujori
🎁 -  Sabrina
🎁 -  Mamma mia!!
🎁 -  Galbenele
🎁 -  Lime
🎁 -  violet
🎁 -  Brown Sugar
🎁 -  2 hearts alb-negru
🎁 -  Limone
🎁 -  Atlantis

Cred ca modelul creat de sora mea (care are doua variante) spune totul prin titlul ales. Stateam amandoua si cream de zor cand ma striga si imi arata bratara.... Mie una mi se pare cel mai greu model si nu stiu daca as putea sa il fac... e usor intimidant. Elementele folosite sunt absolut o mica "oaza" de bunadispozitie. Cel mai mult imi plac magelutele acelea colorate.
Despre bratarile realizate de mine... Am inceput cu mamma mia. Tocmai vazusem filmul si realizasem niste cercei fffff complicati (cat am mai lucrat la margelutele albe -un fel de impletitura) si simteam nevoia de ceva care sa imi aminteasca de imaginile atat de frumoase din film. Si cum ma uitam la margelutele pe albastru mi-a venit ideea sa fac niste bratari. Practic asa am inceput sa fac bratarile pe suport (mai mult sau mai putin) memorie. In afara de mamma mia, sabrina, brown sugar, 2 hearts si violet, bratarile sunt inspirate de fructe si flori. Mie imi plac foarte mult si vara vin asa de placut! Sabrina este o bratara mai eleganta. Este si mai mare (nu risti sa o pierzi ) si merge purtata cu o rochita de seara. La fel si brown sugar, 2 hearts, si violet. Bratarile cu nume de fructe si flori sunt ceva mai vesele, mai jucause:).
Din alt registru vine Atlantis - este o bratara la care am muncit foarte mult... In primul rand mi-a fost destul de greu sa ii "fixez" forma. Avand in vedere faptul ca toate modelele le-am facut din mintea mea (fara sa ma inititez in tehnici de lucru deja recunoscute), am avut ceva de furca:)). Stiu ca a stat destul de mult timp neterminata si apoi am terminat-o destul de repede. Cu siguranta nici daca as vrea nu ar mai iesi la fel pentru ca nu mai am toate materialele.. Mie mi se pare asa o mica rasfatata in mijlocul celorlalte bratari, desi nu a avut parte de plimbari pe afara, inca.
Cam atat despre bratarile anului 2010. Sper ca nu am omis niciuna:P!

Update - uitasem bratarile care fac parte din seturi. Veti putea citi mai multe despre ele cand voi scrie despre seturi. Pana atunci va las doar cateva poze mici cu ele mai jos:

🎁 - Sakura
🎁 - Ice Queen
🎁 - Fluturasi
🎁 - Magnetic midnight





0 comments :

Trimiteți un comentariu