marți, 12 aprilie 2011

Aplicatii - Colectia 2010

Ei bine acum un an aparea primul articol pe Copilarim, un articol despre o pereche de cercei, cu lebede.. Si atunci m-am gandit ca incepand cu ziua de azi sa fac o serie de articole recapitulative, unde sa grupez colectiile pe anul 2010 - astfel si pagina Bijoux din meniu va fi mai bine structurata si mai putin aglomerata. Voi incerca pe parcursul acestei luni sa fac cat mai multa "curatenie" de primavara, in functie bineinteles de cat de mult timp imi va permite astenia din dotare, sa particip activ pe ... blog. Ce vor aduce in plus aceste articole vor fi cateva cuvinte despre colectie si cum a aparut ea.. si cine este responsabil de modele. Vom incepe in ordine alfabetica si astazi avem:






Aplicatii Colectia 2010
Toate articolele sunt made by rux. In afara de fluturasi unde m-am inspirat de la un model existent pe net pe care l-am modificat si adaptat si de craciunite la care iar am folosit un model existent dar mai putin modificat, toate modelele sunt create de mine (eu sunt rux, ati ghicit:P). Iata modelele din 2010:)

🎁  - Oite
Oitele au fost si prima creatie din categoria "margelit". Initial ar fi trebuit sa fie cercelusi, dar pentru ca firul auriu era foarte subtire le-am dat alta intrebuintare, cea de aplicatii. Inca nu am reusit sa le cos pe nimic, dar am cateva idei si sper sa imi gasesc cat de curand timp sa le pun in practica.

🎁  -  Floricele
Floricelele au aparut dupa ce am facut niste cercei foarte frumosi - de ziua mamicii noastre- care seamana cu niste flori de colt.
🎁  -  Fluturas de toamnaFluturei
Din alt registru, dar tot la categoria aplicatii fac parte si fluturasii crosetati:). Extrem de migalosi, dar foarte dragalasi ei au constituit primele provocari in ale crosetatului dupa destul de mult timp in care nu mai avusesem de-a face cu acest sport.

🎁  -  Copilarim Advent - calendar 3 decembrie ( Provocare pt Scrapper "Floricica crosetata")


🎁  -  Copilarim Advent - calendar 21 decembrie (Craciunita / Christmas star/ Poisenttia)

Inchei cu ultimele doua articole: floricica alba, unicat - o inventie de moment pe care am folosit-o sa infrumusetez cutiuta cu grau (si i-a mers foarte bine graului:P) si craciunitele - care au impodobit cu succes bradul de Craciun.

0 comments :

Trimiteți un comentariu