vineri, 9 decembrie 2011

09. Am salvat un catel...

copilarim.blogspot.com
Astazi va scriu despre prietenii nostri, catelusii! V-am scris si anul trecut - Ofera o sansa unui animalut din adaposturi. Noi sustinem prin  rubrica de pe blog pe care o gasiti pe www sau in meniul din stanga  Adoptii Caini (si nu numai) si va indemnam atunci cand doriti sa va luati un animalut de companie sa dati o sansa si acestora!! Nu doar acum, ci mereu, dar mai ales acum de sarbatori, multa lume se gandeste sa faca un astfel de "cadou". Va rog sa revedeti articolul scris in urma cu un an - are si un filmulet emotionant!
Luna trecuta am vazut un anunt si am aflat ca daca se cumpara un tricou din campania hraneste un catel o parte din banii de pe tricou pleaca sub forma de mancare catre animalutele din adaposturi. 
Eu mi-am ales tricoul pe care il veti putea vedea mai jos, mai este insa inca unul, pe negru - l-am comandat acum 2 zile impreuna cu Ralu. Speram ca astfel sa ajunga la catelusi 2 kg de mancarica, pe langa ce se mai aduna prin aplicatia de pe Facebook. Daca aveti cont pe facebook puteti sa donati si voi mancare gratis rupandu-va cateva minute din timp si folosind aplicatia de aici: Hraneste un catel. Si daca veti cumpara si un tricou cantitatea de mancare se va mari! Iata si tricourile daca doriti sa le cumparati:

Am Salvat un Catel!
tricoul pe care il are Rux

Hope
tricoul pe care il asteapta Rha

Fiti buni! Nu doar cu oamenii, ci si cu animalele!! Poate mai ales cu ele. Noua ni se rupe sufletul si ne simtim neputincioase in fata nedreptatii care ne incojoara. Nu putem concepe o lume in care ... crima in masa se considera solutie avantajoasa la o problema generata pana la urma de oameni. Spuneti DA pentru dreptul la viata!! :) Sprijiniti solutiile adevarate - adaposturi, adoptiile, sterilizarea pana la urma, amenzile pentru cei care isi abandoneaza si maltrateaza animalele... Fiti buni!! Va pupam si va promitem sa facem o poza cu tricourile atunci cand le vom avea pe amandoua!! Dodo va multumeste din partea rudelor sale patrupede si va roaga sa nu uitati nici de prietenele pisicute!! Dati de stire celor care ar vrea sa contribuie:). Multumim!!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Un articol minunat ai scris! :) Il descopar tarziu, dar nu-i tarziu! :) Oricum, ma asteptam sa fii acest gen de om bun, cu oamenii si animalutele. :)
Cand aveam mai mult timp am fost voluntar intr-un adapost de caini - ii plimbam, in principal. E teribil! I-as lua pe toti acasa. :) Cred ca stii si tu cam cum este... dar de un milion de ori mai... dureros este cand intri intr-un orfelinat...
Zile senine iti doresc, cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
A verificat si se pare ca nu mai este valabila promotia cu tricourile. Noi avem 4 :)). Cel de la TpT era de fapt al Ralucai. Am si eu unul exact la fel dar un numar mai mic. Am si unul pe crem (si mai e unul crem mare :P).
E si Do intr-o poza cu tricoul crem :). Undeva pe la MFC :P.

Ce minunat lucru ai facut! Este foarte greu sa fii voluntar in astfel de locuri daca esti mai ales o persoana foarte sensibila. Din toate punctele de vedere. Cand am fost sa il iau pe Kouki am stat in masina in afara adapostului. Intr-un fel ma bucur ca mirosea asa rau a mancare pentru caini si nu am putut intra ca nu stiu ce as fi facut daca se lipea inca unul de mine. :)))
Asa e - ai vrea sa ii poti salva pe toti. Am un respect enorm si recunostinta pentru cei care isi dedica viata si ajuta sufletele acestea nevinovate. Si pline de iubire.

Cand eram mica treceam in drum spre piata pe langa un camin pentru copii. Acum nu stiu daca mai functioneaza la fel (oricum nu prea mai au spatiu afara - inainte aveau curtea din fata, unde acum au facut si o biserica, apoi aveau si o curte mare in partea cealalta si inca un corp intr-o cladire mai veche careacum e retrocedata probabil si facut SH, iar curtea a cam disparut datorita unor imbile cu magazine... ce pot sa zic).
Candva poate...

Pupici cu drag :*!!!

Trimiteți un comentariu