joi, 15 decembrie 2011

15. Felicitare de Craciun

http://copilarim.blogspot.com/
Nu-mi vine sa cred ca suntem deja in 15 decembrie... Deja... timpul trece parca zboara si, daca ar fi zapada afara, as spune  ca saniuta "fuge parca zboara"... Nu-i nimic! Am nins noi fulgi anul acesta sa fie din belsug. I-am terminat!! Sunt 25!!:)
Am trimis si felicitarile virtuale  - darul nostru pentru toti participantii la concurs, am "curatat" si globurile si acum mai ramane sa gasesc un brad frumos si sa il impodobesc in ajun. Cum am curatat globurile?:) Cu multa rabdare, cu tableta grafica... si rezultatul il veti vedea  peste.. 9 zile.
Astazi am adunat toate felicitarile virtuale pe care le-am facut si le voi pune intr-o mica galerie ca sa le admirati, asa mititele - sper sa aduca un zambet celor care le privesc :).
M-am tot gandit cum sa fac felicitarea noastra pentru voi toti cei care ne treceti pragul... si-am prins in ea tot felul de fulgi minunati printre care am alergat ca sa va uram Sarbatori Fericite si Frumoase cu Sanatate multa multa si belsug si.... liniste  si caldura sufleteasca. Ah, da, bineinteles  si daruri frumoase sub brad. Pentru ca poate multi dintre voi nu vor mai avea timp asa mult de lumea virtuala noi va uram inca de pe acum Craciun Fericit!!!


Galerie felicitari realizate pentru participantii la Concurs: Impodobim bradul (editia a II a) :


Nota: Aceste felicitari nu sunt realizate in scopuri comerciale. Speram sa va placa si va multumim pentru ca respectati dreptul de autor! :)

2 comments :

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

EEEii, da ai muncit, nu gluma! Si sunt foarte frumoase si cred ca ai putea scoate un joculet de tipul jocuri de memorie - gaseste diferenta sau gaseste perechea. "Dar dintre toate cate sunt, doar una-mi place pe acest pamant": randul al 4-lea, felicitarea din mijloc.

copilarim spunea... [Raspunde]

Intre noi fie vorba Oana, doar 2 sunt la fel (ultima de pe ultimul rand si ultima de pe penultimul rand - am incercat eu o variatie de culoare). Le-am pus pe amandoua ca sa imi iasa mie frumos aranjamentul:D! Dar ma voi gandi la un joc de genul pe viitor:P!
ma bucur mult ca iti place :* !!

Trimiteți un comentariu