marți, 6 decembrie 2011

Marele Premiu "Impodobim Bradul" si ...

... pentru ca este Sfantul Nicolae astazi si ati fost atat de cuminti (numai copiii cuminti pot realiza asa lucruri frumoase pentru ca pun mult suflet), vreau in primul rand sa va urez La multi ani!!! Sa fiti sanatosi si frumosi si iubiti si fericiti! Iata galeria participantilor si minunatele lor lucrari care mie mi-au umplut sufletul de bucurie!! Vom impodobi de Craciun bradutul virtual cu ele si sper sa reveniti atunci pe blog sa le vedeti si sa cantam impreuna un colind:)!


Felicitari castigatoarelor pe care broscuta inlinkz, ajutor al Mosului Nicolae le-a ales ieri, felicitari tuturor si va multumim pentru participare! Va asteptam pe mail (daca nu ne-ati contactat deja) cu datele voastre ca sa va putem trimite premiile!!
Maine veti afla si despre felicitare, stiu ca am mai zis dar vreau sa ma asigur ca afla toata lumea. Si marele premiu votat de juriul nostru impartial (mama, tata si buni din dotare) merge la ... tanananananan:




Felicitari Beatrice!

 

9 comments :

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

1. imi place foarte mult layoutul tau de decembrie!
2. felicitari Kabea, este un globulet pretios!
3. ma incanta foarte mult ideea de bradut virtual, de abia astept sa vad cum faceti aranjamentul!

KaBea spunea... [Raspunde]

Woaaaaaaaaaaaaaw!Nici nu ma asteptam!Saru-mana la toata lumea!
Deci chiar ma iubeste....Mosul!Stii...si anul trecut am primit un banner cadou, iar acum castig din nou,nici nu mai stiu ce,important e ca am castigat admiratia juriului pe care il pup si imbratisez cu toata caldura!

KaBea spunea... [Raspunde]

Am uitat:multumesc elena stanescu pentru felicitari si evident ca vom vizita bradutul virtual.Abia astept sa-l vad.Pup cu drag.

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Felicitari Bea! Creatia ta este superba! :) Te imbratisez cu drag!
Felicitari dragelor pentru asa o idee geniala de concurs! Abia astept sa vad bradutul impodobit de noi toate! imbratisari tuturor; am vazut creatii minunate in concurs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Elena iti multumesc, ma bucur ca iti place layou-ul!! Bradut virtual am avut si anul trecut (micut ce e drept, asa ca de inceput). Il poti vedea in calendarul advent de anul trecut la nr.24 - ajungi la calendar fie din meniul de sus de la sarbatori, fie direct din meniul din stanga retrospectiva 2010:).

@ KaBea si eu sunt curioasa ce iti vei alege:D.

@ Maria iti multumim! Trebuie sa ma apuc sa lucrez la el... sunt o multime de decoratiuni si trebuie sa le pregatesc de pus in brad... sa le gasesc locul... si nu mai este mult pana pe 24:P

vavaly spunea... [Raspunde]

Felicitari Beaaaa, ma bucur din suflet pentru ca ai iesit castigatoare.
Inca o mare bucurie este faptul ca suntem aici, in casuta voastra virtuala. Pur si simplu ma simt ca intr-o casa primitoare si plina de oaspeti. Daca faceti si bradut atunci chiar ca sunteti geniale.

copilarim spunea... [Raspunde]

Pe 24 Vavaly:) !! si noi ne bucuram ca avem alaturi atatia prieteni minunati!!

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Felicitari Beatrice! Dupa cum am spus si pe blogul tau (dupa ce ti-am vazut maiestria) globuletul tau este parca dintr-un brad din palat. Vazand toate ornamentele, care de altfel sunt foarte frumoase, acesta iese in evidenta (unuia la fel de frumos i-am acordat votul meu intr-un alt concurs). Rux, considera-ma si pe mine "membra" a familiei tale.

copilarim spunea... [Raspunde]

cu drag:)

Trimiteți un comentariu