duminică, 19 noiembrie 2017

Bratarile gemene cu inimioare


V-am povestit deja despre  Hainuta de SuperErou si despre Dreamcatcher-ul Magic. Astazi a venit vremea sa va arat bratarile noastre gemene, cu inimioare.
Recunosc, aici am trisat putin. Aveam cele doua inimioare brodate pe etamina rosie deja lucrate. Am vrut sa le transform in martisoare dar nu am mai avut timp. Bratarile le-am facut de ziua lui Tati, miercuri, pe 21 iunie, in timp cel vegheam pe cret. Tot atunci sunt realizate si pozele de mai jos (cea de sus e facuta pe 22).

Am folosit o panglica mai lata ( recuperata de la o cutie cu bomboane.. lol). Avem amandoi la fel. Panglica are o portiune de elastic, care permite o largime suficienta pentru a putea fi pusa pe mana. In poza de mai sus se afla si mingea fas-fas, mingea lui preferate (pe care am refacut-o la un moment dat cand i-am schimbat umputura de vata (bumbac) cu una de perna ecologica. Tot atunci i-am lucrat si snurul, cu tricotinul.

Si asa ne mai tineam noi de mana.
Apropo de inimi, pe langa cea din piept - foarte puternica dealtfel - cretul mai avea cinci: nasucul, si cele 4 pernute de pe labute. Chiar... sa va uitati la prietenii vostri patrupezi. O sa descoperiti cat de inimosi sunt. Hehe!


2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Oh, cat de mult ma emotioneaza aceste imagini! Stiu cat sunt de inimosi blanosii! Super observatia. :) Dragul de Dodo! Trei inimosi am vegheat pana acum... :( Toti ne-au umplut viata cu bucurii si toti au luat ceva cu ei cand au plecat.
Te rog sa nu te superi pentru randurile mele, dar la acele momente m-au dus cu gandul inimioarele si pozele. Zambesc si lacrimez in acelasi timp.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diananu ma supar! Chiar iti multumesc :). Si te imbratisez cu mult, mult drag.
Azi e ziua lui - de 15. Pe la ora asta trebuia sa facem poza noastra aniversara.
Atunci cand l-a luat Ralu (pentru ca era catelusul ei), in prima zi, dupa ce m-am asigurat ca e al ei (mi-era sa nu fie al vreunui coleg) l-am luat in brate si cineva ne-a facut poza.

Pupici cu drag :)!!

Trimiteți un comentariu