joi, 30 noiembrie 2017

Ursuletii de bucurie


Buna!!!
Cum ai trecut tu noiembrie de grabit.... Grabit, grabit desfrunzit. Dar stai, nu te grabi chiar asa tare ca mai avem cate ceva de facut. De... oferit niste ursuleti natafleti (de bucurie) si... sa punem si niste grau zic, nu?
Despre ursuletul dragalas oferit de Simo am povestit deja aici: Ursulet de Bucurie de la SimoUn scurt preview la ursuletul pregatit de mine am realizat aici: Un Ursulet Bucuros. Iar azi vi-l prezint pe calatorul meu. Fratele aproape geaman al celui Bucuros din articoul mentionat mai devreme.


Ursuletul este lucrat cu fir subtire de acril, umplutura din fibre eco, margelute negre de nisip - ochisori, multa rabdare si dragoste. Este un mititel... nu l-am masurat, dar incape in palma perfect. Ma gandesc sa ii mai fac si alti frati  - sa vedem ce fire mai prietenoase se ofera sa ma ajute.




Si iata-l gata de plecare, in pliculetul sau origami. Desi pare geaman cu celalalt ursulet lucrat de mine [prototipul] sunt cateva diferente [ eu le stiu.. hahaha] intre ei. Oricum... daca firul asta nu ar fi atat de dificil - un pic mai plin, doar un pic, ahhhhh cred ca ar iesi o armata de ursachi din astia... sunt atat de dragalaaaaasi. Ah, da! Si timp.. mult timp, muuuuult timp...


Si ursuletii de bucurie vor calatori astfel, respectand ordinea de pe tricou din articolul Bucuriile de peste an - Toamna 2017: catre Micaela - ursuletul tomnatic de bucurie si Adriana - ursuletul de bucurie lucrat cu drag de catre Simo:


Bucuriile de peste an intra in vacanta. Ii multumesc mult Simonei ( Sa mesterim cu Simo) pentru surpriza de a se alatura acestei editii cu un minunat ursulet. Nu stiu deocamdata ce format voi adopta in anul ce vine, dar pentru bucurii va fi mereu loc aici pe blog, ca... dintotdeauna. Si, ca veni vorba! Nu ratati sa va alaturati celei de-a opta editii a Impodobim Bradul. Oare cum va arat bradul nostru virtual anul acesta? Amanunte despre tema si inscriere aici:

Editia a 8a "Impodobim Bradul"
11.11 - 11.12 (11:10 a.m)
 
ps: Incepand cu 1 decembrie, in filele calendarului advent din acest an, veti afla si care sunt cele trei premii ☃.

8 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ceee dragut !!!
Multumesc :)))
Ne pregatim sa il intampinam ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh sa ne spui ce nume va primi <3!!!

Simona S spunea... [Raspunde]

Cu mare drag!!
Felicitari!!
Abia astept sa ajunga ursuletul la destinatie!

copilarim spunea... [Raspunde]

@simo simonica ah si eu la fel :D. Imi amintesc ca eram intr-un ajutor de Mos si pregatisem si eu din ce economii reusisem sa fac cateva daruri simbolice si daca ma vedeai cum ma bucuram si aplaudam si cata fericire pe mine si manifestare cand deschidea fiecare darul... si apoi cum ma transformasem intr-o chestie tacuta care nu stia cum sa reactioneze la darul primit. Zici ca eram doua persoane total diferite.
:)))) Nu ca nu stiu sa primesc sau nu ma bucur, dar... ma fac mica mica mica...de tot (ca bradutul).

Pupici!!!

AA spunea... [Raspunde]

Multumesc din inima, abia acum am vazut articolul, mii de scuze! Ursuletii sunt adorabili, ma bucur sa fiu una dintre castigatoare. Va pup si va imbratisez cu drag! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru :D pupici !

Diana spunea... [Raspunde]

Ai amintit rabdarea - deci am zis bine, cu ocazia intalnirii fratelui geaman: migalos de lucrat! Dar cat de dragalasi sunt! Ma bucur ca mi-a aratat si codita! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana oh... da. sincer, nici nu vedeam ochiurile :)))))) a fost ceva. Vreau sa incerc modelul si cu alt tip de fir (mai prietenos :D) - sunt curioasa ce va iesi :P.
Codita e de coma.. tare m-a binedispus ursulica asta mic ;). O sa fac o poza odata (daca nu uit.. haha) cu el si cu ursul meu mare - e cat... o ureche cred :))))
Pupici!

Trimiteți un comentariu