duminică, 29 noiembrie 2015

Diploma de SuperVoluntar si "Profilul" din 2013


Buna:)!!
In timp ce pregateam articolul pentru astazi ... am descoperit un draft in care imi salvasem un link si o diploma :).
Pentru inceput vreau sa va arat si voua publicatia anuala Pro Vobis, Portret de voluntar - editia a 6-a din 2013, realizata in colaborare cu Federatia VOLUM:


Pe mine ma gasiti la pagina 13 :). A fost o experienta emotionanta - singura mea parere de rau nu a fost ca nu m-am numarat printre castigatori, ci faptul ca nu am putut sa fiu prezenta la gala, alaturi de Mihaella. 

*
Iata si diploma mea de SuperVoluntar Atelierul - din 2014 :)!! Stiam ca am facut cateva poze in care apare diploma printata si cu ocazia pregatirii tutorialului pentru editia de Paste din anul respectiv: In asteptarea Sarbatorii Pascale o puteti descoperi printre iepurasi:P.


 **

Cred ca acesta este felul meu de a incerca sa va spun ca inca mai fac parte din echipa, desi public mai rar. Idei am o gramada - de fapt ma laudam zilele trecute ca voi pregati tutorialul cu inorogul [de-as reusi zilele acestea libere si cu sarbatori sa il definitivez ce bine ar fi], dar se pare ca nu mai reusesc sa jonglez atat de bine cu oboseala :)).

Am reusit totusi sa onorez editiile din anul acesta de Swap. va puteti inscrie si voi la cea de Craciun pana pe 10 decembrie!! [ Particip la Swap de Craciun 2015 by Revista Atelierul]

***
Daca vreti sa gasiti 
- un tutorial despre ceva anume in Revista, 
- un interviu cu un artist [handmade], 
- sau purtati haine si accesorii handmade, sau de autor si vreti sa participati la rubrica Aleg sa port
imi puteti lasa sugestii pe adresa mea de contact: rux.tetiu[@]revista-atelierul.ro (nu uitati sa renuntati la paranteze). 
Evident, puteti sa imi scrieti si pe alte subiecte legate de activitatea mea la Revista, ca redactor voluntar:P. Si, bineinteles, imi puteti scrie si pe adresa de mail a blogului Copilarim :), se intelege.

Deasemenea imi puteti trimite acolo creatiile voastre inspirate din tutorialele publicate de mine in revista. Le voi adauga in articolele respective in galerii foto create special :).

Mi-ar placea sa realizez articole pe care sa le gasiti interesante, folositoare - sa le "savurati" cu placere!!


4 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Felicitari Rux, e minunat ceea ce faci, ti-am mai spus-o si in trecut! Mult succes pe mai departe in toate proiectele prezente si viitoare!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru iti multumesc mult!! Impreuna facem diferenta !!
Mult succes si tie, draga mea :)!!

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Felicitari Rux.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen Mulumesc mult :*!!

Trimiteți un comentariu