luni, 30 noiembrie 2015

Grau - de Sfantul Andrei!


Heiii!! 
Pregatiti? :) Ne luam la revedere de la toamna astazi! A fost frumoasa, blanda si bogata. Ne vom aminti cu mult drag de ea.
Astazi este Sfantul Andrei! Sa sarbatoriti frumos va dorim, cu sanatate si fericire, alaturi de cei dragi! Nu uitati sa puneti grau in seara aceasta :). Abia astept sa vad anul acesta cum va creste graul!!
Am gasit imagini din 15 decembrie 2009 si 7 decembrie anul trecut - etape de crestere :P!! Voi face si anul acesta poze!

Ne vedem maine!! Am pregatit o noua editie a Calendarului Advent!! 

*
Concursuri in desfasurare: (click pe imagini pentru detalii)
copilarim concurs
Concurs: "Impodobim bradul" Editia aVIa
(22.11.2015 -11.12.2015)


Concurs: "In Oglinda"
(28.11.2015 -06.12.2015)

Felicitari Calatoare X "Primii fulgi"
(22 noiembrie - 11 decembrie 23:55)

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Eu,Panicataaaaaaaaa ieri ca nu stiam ce si cum despre impodobirea bradului...imprastiata cum sunt...chiar ma gandeam cand/daca a inceput...ieri nu ama vut acces la PC dar azi am zis ca trebuie s ate intreb...dar nu mai este nevoie pentru ca am vazut ca deja ai afisat...Iar eu ca un participant fidel...fuuug sa citesc despre ce tema e vorba...
Ruxiiii...indiferent de cat de ocupata sunt sau nu...atat de mult imi place Impodobirea bradului...conceptul creat de tine,modul in care apar toate lucrusoarele acelea in bradut(sau braduta)..incat de cand ama flat nu indraznesc san u iau parte
te imbratiseeez.
Fug sa citesc....
pupiceeeei

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet
:D Anul acesta am zis sa incep iar din noiembrie sa avem mai multa vreme de creat! :D
Sper sa iti placa tema ;)))
Si mie imi place asa mult!!! Abia astept sa vad cum va arata anul acesta bradutul... sau braduta. sa vedem pe cine avem invitat ;)))
Te imbratisez cu drag :*

Trimiteți un comentariu