sâmbătă, 6 ianuarie 2018

- Provocari Verzi -2017-


Al saselea al provocarilor s-a conturat frumos. Am avut-o alaturi pe Zana Verde Fluturas, care, alaturi de prietena ei Steluta, ne-au insotit intr-o calatorie "initiatica". Zana a citit multe carti despre lumea noastra si s-a gandit ca ar fi interesant sa incercam sa invatam, sau exersam diferite tehnici de lucru.
Am scris despre proiectele realizate, despre premii, despre Fiti Diferenta, despre noi si despre voi. Un an plin si minunat :).
Iata mai jos cum s-a conturat 2017 pentru Provocari Verzi:




Articole despre si cu Provocari Verzi:
2017:
- P.V. #51 Semn de Carte - Origami
- Zana Verde Fluturas
- Calendar 2017 P.V.
- Premii pentru temele #50 & #51 Provocari Verzi
- Mica (S.P.V)
- Colectia Amigurumi "Zana Verde Fluturas"
- Zana Verde Fluturas si Steluta, prietena ei - semne de carte -
- #52 "Covorasul tesut al Zanei" 
- Felicitari Calatoare XV - Martisor -
- Premii pentru Provocari Verzi
- Ran - Gheisa Orhidee (S.P.V.) - part I -
- Colectia celor trei Amigu Dolls
- Ganduri, aniversari si inca ceva
- Covorase tesute I (#52 P.V.)
- Covorase tesute II (#52 P.V.)
- Tema #53 Martisor Quilling
- Felicitarea Calatoare de Martisor de la Maria
- Felicitare calatoare de primavara - editia 11
- Felicitari Calatoare de Paste XVI
- Provocare cu StringArt
- Felicitare calatoare de Paste (XII)
- Provocare Verde cu modelare din aluat (#55)
- # 56 sa cream povesti verzi
- Provocarea #57 si Paulowniada
- Provocarea cu ... Buzunare!
- Cui ii plac... borcanele?
- Lemn, pietre, scoici .. si o oglinda.
- #02. Un Bradut Verde cu o Provocare
- #05. Colier cu fulg de nea



Descopera calatoria noastra creativa din ceilalti ani aici: Provocari Verzi - articole
Alatura-te si tu comunitatii verzi pe pagina de  facebook: Provocari Verzi , urmareste-ne activitatea si participa la provocari pe site-ul proiectului: www.provocariverzi.ro .

💚
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!
 

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

draga Rux, imi pare rau ca ati devenit dependete de o platforma internet. Eu sunt total impotriva serviciilor de acest gen platite. Pentru ca merg pe principul, nu câstig nimic, nu platesc nimic! Nu am platit niciodata pentru un articol pe net! am blog si scriu din placere, postarile sunt un hobby si in momentul in care mi se vor cere bani pentru acest hobby, atunci voi renunta si imi voi gasi o alta preocupare! Aceasta este doar parerea mea.
Iti urez mult succes in activitatile tale si deasemenea sper ca veti gasi o solutie fara cheltuieli materiale pentru a continua acest minunat blog. <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN oh nu, nu... totul pana la dependenta!
:P

La cum se prezinta acum oferta si directia luata de inlinkz voi renunta la abonamente. Inainte ramaneau vizibile pe blog colectiile, dar acum deja este o alta "mancare de peste". Iar la capitolul provocari si concursuri.. cred ca si aici se vor impune niste schimbari.

Raman insa domeniile (numele). Aici e alta problema si poate voi povesti odata de ce tin la numele acestea si ce ma determina sa vreau sa le pastrez.
Am o rezolvare care "impaca si capra si varza" si ... noi sa fim sanatosi, va fi bine. Momentan nu creaza dependenta si sper sa nici nu fie cazul vreodata. Din contra... aici chiar vad o oportunitate de a imi implini un vis ;).

Poate ar trebui sa scriu un articol, sau mai bine sa pastrez subiectul pentru episoadele filmate (de care sper sa ma pot ocupa din nou, din martie....). Ma refer la ce inseamna pentru mine aceste proiecte :D .

Pupici <3

CARMEN spunea... [Raspunde]

nu ma refeream la "dependenta de internet"! Ma refeream la faptul ca platforma careia i-ai încredintat blogul, iti cere bani si deci, daca nu platesti, nu mai ai blog. La aeasta dependenta ma refeream.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN aaaaaaaa... Nu m-am gandit la asa ceva :).

Trebuie sa lamuresc lucrurile :P. Blogul este pe blogspot (blogger) serviciul gratuit de la google. Numele lui (domeniul terminat in .ro) este cumparat de mine (pe viata dar se pare ca s-au razgandit) de la rotld - care s-au hotarat sa bage serviciu de mantenanta anual (ce poate fi platit pe o perioada de max 10 ani). De chestia asta nu depinde blogul (el exista oricum pe adresa lui veche).

Inlinkz este un serviciu pe care il foloseam pentru linkparty (de genul celui folosit la mfc) - eu il foloseam in varianta neplatita, dar am facut abonamentul pentru ca pe langa faptul ca puteam face galerii de foto, se tragea automat la sorti castigatorul la concursuri. Voi renunta la el pentru ca nu mai lasa colectiile vechi pe blog daca nu platesc o luna (si nu am nevoie non stop de serviciul platit) si atunci nu mi se mai pare rentabil si de ajutor petru proiect si vizitatori.

Nu stiu daca imaginea e mai clara acum. :)

Numele vreau sa il pastrez si pentru ca astfel evit si o situatie neplacuta. Sunt oameni care pandesc proiecte si cumpara domenii ca sa se foloseasca de munca altora. Inainte sa ma decid sa le cumpar (domeniile) asta a fost motivul care a cantarit mult in favoarea achizitiei. Aparuse deja pe o platforma de wordpress un blog "copilarim" si confuziile aparusera deja.
In plus nu imi imaginam ca "pe viata" inseamna doar 5 ani :)).

Trimiteți un comentariu