joi, 20 decembrie 2018

#20. Doua rochite de Craciunite.



Buna!!!
Anul acesta nu am apucat sa fac deloc poze craciunesti 😢😥. Daaaar! am descoperit pe laptop un folder pliiiin de poze, de la o sesiune de anul trecut.
In imaginea de mai sus se afla mai multe papusele (am povestit deja aproape despre toate): Lioara - papusica Icy pe care i-am luat-o lui Mami, Fuchsy Craciunita si rochita ei rosie - pe care am castigat-o cand mi-am luat alte papusele, Craciunica Licca, RaRuKa, Liu, Erena, Rukkusu si Mika-chan [Blythe] cu libelula  ).



Am lucrat in total trei rochite de Craciunite: cea a cretei Licca, cea a lui Fuchsy (cred ca va trebui sa ii simplific numele ca mi se impiedica degetele pe tastatura si mi-e sa nu nimeresc odata alta cobinatie de litere 😂😂  .... dar nah, micul N ii spune vulpii in germana pe nume.. tz) si a treia rochita, aici de fata pe creata, a calatorit spre prietena mea Mica  💖.



Privind fotografiile mi-am amintit de acele mici momente de bucurie din iarna anului trecut. Anul acesta nu am avut timp deloc sa ma "joc". Am fost doar pe fuga... Nu spun ca nu am reusit sa fac lucruri (ma intreb chiar cand am avut timp si de ele) dar tot pe fuga au fost si ele...
Asa ca pentru anul ce vine vreau sa va bombardez si cu poze cu papusele pentru ca... e benefic. Ne oprim, ne pierdem in detalii... ne relaxam.



Cizmele roz le-am luat cu gandul la Sailor Saturn - stiti poate ca am o papusica pe care o cheama Hotaru . Ei bine, am luat-o cu gandul la Sailor Saturn :)) - acea Hotaru. Desi cred ca merg mai degraba la o Chibiusa... ca sunt roz, nu mov. Pana atunci le poarta Fuchsy.


Ei si acestea fiind spuse.... ma intorc la lucru - trebuie sa fac diplomele si sa le trimit impreuna cu felicitarea virtuala si cu ganduri buni si multumiri, celor care au participat anul acesta la Impodobim Bradul IX. Azi... preferabil.
Pupici!! :)

 
Ziua 20 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

⛄⛄⛄

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Stii ce ma surprinde la aceste papusele si nu numai la ele?
Si prin magazine am observat. Nu prea zambesc, sunt grave de multe ori. Si mereu m-am intrebat de ce creatorii lor le fac asa, doar sunt pentru copii. Nu-mi dau seama cum le vad ei cu mintea lor mare, dar totusi mica in intelegeri.
Cand o sa fac ceva crosetat, o sa incerc si eu o rochita. Am imprumutat papusi de la nepoata! 😊😊😊
Zile simpatice, Rux draga! Pupici!😚

Diana spunea... [Raspunde]

Frumoase papuselele, frumoase foc rochitele! Si cizmele-mi plac! Te-as minti, insa, daca as zice ca nu ma incurc in ele, in papusele! :) In hainute crosetate pentru papusi imi incurc si degetele! :)
Anul acesta, din Saptamana Mare incepand, totul a luat-o la vale si la mine - am alergat ca... hotii de cai! :) Se zice ca depinde de noi sa avem o viata linistita - adica, sa nu alergam! - dar cred ca nu e tocmai asa pentru ca, uneori (sau mai des!) planurile noastre nu se potrivesc cu ceea ce se intampla independent de vointa noastra!
Zi frumoasa si cu spor iti doresc! Pupici! <3

.✿*E LENA*✿. spunea... [Raspunde]

Îmi plac rochițele,aleg păpușa brunetă!
Un sfârșit de săptămână minunat,draga Rux!
Pupici și mulțumiri de vizită!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow! What a great collection of beautiful dolls you have!
And how beautifully they are dressed with preety dresses!
Love the pink boots!! Have a happy Christmas and a happy New Year with joy,health and many happiness in your life! Enjoy your holidays! I’m taking a break! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu asa este!! Desi laa Licca si la Icy (cea cu cap mare si fara machiaj) sunt mai zambarete.
La Blythe ina e problema asta a unui fel de tristeti inghetate. Sau poate sunt doar duse pe ganduri :)).
Visez ca imi iau candva una personalizata cu zambet pe fata :D. Prietena mea Micaela are unsa absolt adorabila ;))).

Vai ce dragut ar fi!!! Abia astept sa vad - nici eu nu am mai lucrat de mult timp pentru ele si asa simt nevoia sa creez ceva mititel de suflet :)).
Cred ca jocul este esential pentru noi. Pentru suflet.
Pupici cu drag!! multumesc mult pentru urari si le intorc inzecit <3!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana eu nu ma incurc in ele doar ca nu sunt sigura ca le stiu la toate numele.. va trebui sa imi fac un caiet special :)))). ahahaha
Sa ma vezi si pe mine cand lucrez cu unele fire... vai cand am facut ursuletul mic... :))). Ce fir imposibil. Nu vedeam niciun ochi, lucram asa pe neve.

Da... si la mine la fel. Cum incerc sa imi fac ordine in viata si sa imi asez lucrurile ii apuca pe ceilalti sa imi dea toate planurile peste cap si ma aglomerez si ... tot asa.
Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@.✿*E LENA*✿. hihi Licca Chan sunt preferatele mele - sunt papusele japoneze si mi se pare tare dulci :))).
pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you dear @DIMI!! Some of them are not mine (even if I take care of them) - I have bought them for my mom, sister and grandma, so we can have our own licca dolls ;)).
The boots are really cute :D. Licca chan have a lot of cute accesories.

Thank you so much for all the kind wishes <3. I wish you a lovely break and send a huuuuge hug <3!
Happy holidays and Merry Christmas with lots of healt, love and joy and preeeesents :P. And the loved ones :*
hugs <3!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

vai cat de mult imi place Fuchsy! bine, si Creata e draguta, dar Fuchsy are... atitudine 😍 Cat e de scumpa, perfect naturala! 😊
imi place si rochita ei, seamana cu a lui Mariah Carey, in videoclipul de Craciu, pe care il iubesc tare tare.
Pupici draga mea. o zi frumoasa! PS: de la ora 14 voi avea CONCEDIUUUUUU 🎉😜

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN este una dintre cele mai reusite mulatre <3. Cand am vazut-o nu-mi venea sa cred. Cand mi le-am luat pe Rainbow si pe Maddie, a fost un concurs pe facebook. Nu credeam sa am sanse ca eu si cu like-urile.... Dar Mami si prietena mea Micaela m-au incurajat si culmea e ca am castigat o papusa :O. Si a fost surpriza, nu stiam ce voi primi. Am aflat abia cand a ajuns la Ralu.
Are insa un machiaj extrem de discret si e chiar frumusica. Are ochi roz, moc, gri si caprui. :))) Si parul foarte matasos.

Ah ce bineeeee! O vacanta bine meritata. Eu incerc sa ma strunesc sa pun ultimele detalii la punct. Nu am decorat, nici bradut nu avem (bine e unul artificial pe care l--am impodobit o singura data cand l-a luat Tati, dar pe langa faptul ca e enorm... nici nu il mai am aici :))). Probabil voi lua o coronita zilele astea.
Deocamdata sunt foarte ocupata sa casc la greu... as dormi si n-as face altceva decat sa citesc, sa ma joc (da da... aici intra hobby-urile), sa ma mai uit la cate un film frumos, sa ascult muzica si sa dorm.
deocamdata ascult aspiratorul vecinului haraind pe jos (cred ca nu are perie). M-ar tenta sa il scot si eu pe al meu sa dau o tura ..... hm.
Pupici!!! <3

ps: si pe mine m--a dus cu gandul la clipul acela <3. ce mult imi place ;))).

Zina spunea... [Raspunde]

Drăgălașe păpușele! Mi-au amintit, cu drag, de copilărie. :)

Sărbători fericite, dragă Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina :* multumesc tare mult!!! Sarbatori Fericite si din partea mea <3!!

ps: cea mulatra imi aminteste si mie de o papusa din copilarie, o mai am inca :D. Doar ca aceea era un pic mai zambareata. Romaneasca
pupici!!

Trimiteți un comentariu