duminică, 15 ianuarie 2012

Concurs - provocare: "Istorie"

copilarim.blogspot.com
Bunaaaa!
In sfarsit am terminat proiectul, l-am fotografiat si ma grabesc sa scriu articolul. Probabil ati aflat deja de la Oana cea harnicuta, ca ne-am provocat reciproc luna aceasta.. si nu cu orice fel de provocari! Unele foarte verzi:).
De multe ori ni se intampla sa consumam doar o parte din materialele destinate unui proiect si poate ca unii dintre noi sunt tentati sa le arunce. Stiti cati copaci sunt taiati ca sa se fabrice hartia aceasta pe care o aruncam asa de usor... multi, prea multi (si nu se planteaza la loc nici sfert). Asa ca prima cerinta a provocarilor noastre a fost sa incercam sa folosim principiul celor 3R: Reuse -Reduce-Recycle (refoloseste-redu-recicleaza).
Tema primita de la Oana (DulceaMeaCasa) a fost Istorie. La ce puteam sa ma gandesc eu acum in prag de 24 ianuarie daca nu la Unire?:P Eu am provocat-o sa realizeze ceva cu tema Poezie si am fost gand la gand caci Eminescu se regaseste in frumoasa ei creatie. Iata insa ce am realizat:



Am realizat un tablou micut, in spiritul Unirii, desi pe parcurs ma razgandisem si voiam sa fac un joc - timpul insa nu mi-a permis asa ca tot tablou am facut. Am folosit un dvd nou, care insa a picat testul scrierii, carton, hartie colorata, creioane colorate, lipici si scoci, banda dublu-adezica, folie alimentara:P, markere.. Primele doua strofe din Hora Unirii , drapelul si doi copilasi prinsi in hora:).
Mi-a placut foarte mult idea si va invit si pe voi la concurs. Premiul este chiar acest tablou unicat:P.

Concurs!!!! 
Tema: Istorie (nu trebuie sa faceti referire neaparat la Unire, aceasta a fost alegerea mea; deasemenea nu este obligatoriu sa se refere la Istoria Romaniei)

Regulament: Puteti participa doar cu o creatie, realizata din materialele pe care le aveti la indemana:).

Participare: Realizati un articol pe blog (daca aveti) in care sa mentionati ca participati la concurs si sa scrieti despre creatia voastra. Inscrieti articolul respectiv in concurs adaugandu-l cu Add Link in colectia de mai jos. Daca nu aveti blog imi puteti scrie pe adresa de mail copilarim[@]gmail[.]com un mail cu subiectul "Concurs Istorie", in care sa imi trimiteti fotografia/fotografiile cu creatia voastra si eu va voi adauga in concurs.

Durata: 15 ianuarie - 30 ianuarie 2012. Pe 31 ianuarie 2012 va avea loc o tragere la sorti automata.
Am cazut de comun acord cu Oana sa prelungim data de inscrieri. Astfel, concursul se va desfaura in perioada: 15 ianuarie-08 februarie 2012. castigatorul il vom afla pe 9 februarie, cand va fi tras automat la sorti si va aparea pe aceasta pagina.

Premiu: Tabloul pe care il puteti vedea mai sus. Toti participantii vor primi o diploma virtuala.
Sper sa va placa micul joc la care va invit si nu uitati ca si Oana gazduieste un concurs cu tema Poezie, la care puteti castiga frumoasul Tablou-Rama si conditiile de participare fiind aceleasi va puteti  distra copilarind putin cu ce aveti la indemana!


Nota: Cand adaugati link-ul in formularul de inscriere, folositi ctrl+v, scriptul care protejeaza blogul va impiedica functia right click. Pentru orice nelamurire sau problema scrieti-ne:)
Nu este obligatoriu sa ne urmariti prin Google Friend Connect sau pe facebook pe pagina Copilarim decat daca doriti. Deasemenea nu este obligatoriu sa scrieti despre concurs si sa il faceti cunoscut, dar ne-am bucura daca ar participa cat mai multa lume :).
Pentru orice nelamuriri sau intrebari, ne puteti scrie pe adresa noastra de mail: copilarim[@]gmail[.]com - va rugam sa scrieti la subiect concurs istorie.

21 comments :

Copiisimame spunea... [Raspunde]

La capitolul reciclare ma declar campioana, alaturi de Maria. La noi nimic nu se pierde, totul se transforma in ceva frumos si demn de admirat si folosit. Asa ca ma voi gandi la tema, desi ma incanta mai mult poezia, dar poate voi lucra cu Dante ceva pentru varsta lui si ii voi preda si o lectie de istorie, nu?

copilarim spunea... [Raspunde]

Abia astept sa vad ce vei (veti) realiza - la oricare dintre cele ddoua provocari si e ce nu, chiar la amandoua atata timp cat va veti simti de la foarte bine in sus creand:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Nici ca se poate mai potrivit. Iar realizarea este impecabila. O mana de ajutor data parintilor si copiilor care invata in timp ce copilaresc impreuna. Succes tuturor!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc pentru provocare! ;))

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Wau ce provocare frumoasa :)Sa vedem si noi ce reusim sa facem :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Va astept cu drag:D!

Amy spunea... [Raspunde]

cred ca este nevoie de multa inspiratie pentru asa o provocare. ne gandim... :)

Amy spunea... [Raspunde]

tabloul tau este foarte inspirat. imi place!

copilarim spunea... [Raspunde]

:) spor:D!! - sper sa gasiti ceva sa va placa!!

Anonim spunea... [Raspunde]

super!creativitate maxima va doresc in continuare

copilarim spunea... [Raspunde]

multumim frumos :)!

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Chiar ma pornisem si eu sa particip cu ceva, dar planurile mi s-au dat peste cap; ma bucur ca ati prelungit termenul ... poate v-am transmis eu asta :).

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Alina ne bucuram si te asteptam cu drag!!

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Nu am uitat! venim si noi in concurs cu lucrarea lui Matei! Revenim cum se cuvine - cu imagini si link-ul postarii pentru acest minunat concurs! Imbratisari!!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D mama ce curioasa m-ati facut:D. eu am lasat ff putin deoparte tableta grafica - numai cat sa isi revina dupa maratonul din ultimul timp :*

Thea spunea... [Raspunde]

Frumos concursul. M-am inscris si eu. Cred ca va place ce am lucrat.

copilarim spunea... [Raspunde]

ma bucur Thea! sa stii ca imi place foarte mult castelul!! e grozav:D!
iti doresc bafta la extragerea premiului:) si iti multumesc ca te-ai jucat cu noi:D!

Prof. drd. Florentina Teacă spunea... [Raspunde]

M-am inscris si eu (si)la provocarea ta!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D ma bucur si iti doresc bafta la extragere:)!!
Acesta provocare concurs si sora geamana de pe blogul Oanei, au fost de fapt un fel de avanpremiera a proiectului nostru comun Provocari Verzi. Nu va puteti imagina cat ne bucuram ca v-a placut aceasta idee si ca v-ati alaturat ei!!:)

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Gata si eu, desi as fi vrut cu totul altceva. Am vazut si eu provocarea verde; trebuie sa ma pun pe treaba repede, am ceva in cap si sper sa nu mi-o ia altcineva inainte (ideea) pentru ca nu voi mai putea sa postez apoi :).
Va pup dragelor si va doresc o seara placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

Alina foarte frumoasa incursiunea :D - mi-a facut placere sa revad franturi de amintiri comune!! :d Abia astept sa vad ce idee pregatesti si pentru provocarile verzi. pana atunci bafta pentru diseara:D

Trimiteți un comentariu