vineri, 13 ianuarie 2012

Dar de la Buni

copilarim.blogspot.com
Anul trecut de Craciun (adica acum cateva saptamani:P) m-am gandit sa facem si noi un fel de swap in familie.. Aveam multe proiecte si nu stiam daca voi reusi sa fac pana la urma pentru fiecare cate ceva (am reusit .. lol). Atunci am spus ca ar fi dragut sa tragem fiecare la sorti si sa pregatim ceva pentru cel pe care il alegem. A fost amuzant (initial ar fi trebuit sa nu stim cine pe cine a tras dar tati cred ca nu a fost atent si a spus pe cine a tras asa ca pana la urma stiam cu totii cine cui urma sa faca surpriza... la anul voi pregati mai din timp:P acest joc).
Buni a tras biletelul lui Rha. Si cum era foarte ocupata sa faca bunatati pentru noi toti am zis sa o ajut eu:D. Asa ca ne-am sfatuit si iata ce cadou a primit Rha:


Eu zic ca a fost o surpriza placuta pentru ca stiam noi ca isi dorea un inel de Craciun.. hehe!! Am folosit o margea acrilica pe care am primit-o in premuil de la concursul 1313 de pe Cdb despre care v-am povestit astazi aici:13 e norocos:). (de fapt este margeaua care lipseste din poza;P), un charm metalic care seamana cu un bradut si margelute verzulii.


Si iata cum vine pe mana (poza facuta in noaptea dintre 23 si 24 decembrie:P). Cutia este realizata din carton - laturile sunt capsate - a fost o idee de moment insa mie imi place efectul. Am lipit o floricica pe care am dat-o din belsug cu sclipici si o panglica rosie. Floricica va este cunoscuta de aici: Tutorial " flori de hartie ".


Si acesta a fost darul pe care Buni l-a inmanat repejos spiridusilor sa il poata pune sub brad, intr-o punguta pentru nepotica ei draga.. adica sora mea - Rha.

3 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Nu stiu de ce dar imi plac inelele cu piatra verde sau albastra. Iar acesta este superb. Cred ca "joculetul" a fost foarte inspirat si surpriza a fost placuta si s-a lasat cu amintiri frumoase. Ati facut poze??

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Frumos si deosebit dar.Sa il porti sanatoasa Rha :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Oana - la joculet s-a agitat foarte tare o persoana... cu gura pana la urechi pana i-a venit randul si s-a mai potolit (te las sa ghicesti cine). Dodo cum a intrat in sufragerie inspecta cadourile... dupa ce a primit a inceput sa se joace fericit. A fost foarte multa veselie. Am facut cateva poze (o sa le caut;P).

@ Micaela - Rha iti multumeste !! Ei ii vine mult mai bine (mana din imaginea de mai sus e a mea:p)

Trimiteți un comentariu