sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Dodo si zapada:)


Am promis aseara pe Facebook un om de zapada, dar de dimineata era toata batatorita pe jos.. si pe masina fusese curatata (de cineva:P)... asa ca in loc de om de zapada... un "omulet" in zapada: Dodo cu al lui costumas crosetat si una dintre sapcute... Ah, da, si ceva zapazica pe nasuc, adunata din cautarile sale de materie prima pentru joaca si om de zapada:)). Daca vreti sa il vedeti mai mare, da-ti un click pe poza. Cu drag, Rux si Dodo!!

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Ooo, bebe Dodo. Frumos costumas, calduros si..aratos. Si noi am iesit un pic la joaca, a fost nemaipomenit. De acum un an nu am mai vazut ninsoare asa frumoasa.

copilarim spunea... [Raspunde]

la noi mai mult ger decat zapada... abia asteptam sa mai ninga sa topaim prin nameti:D!!

vavaly spunea... [Raspunde]

Asa era si Dante ieri in zapada :). Nu conteaza ca e racit , ca tuseste si i curge nasucul, in zapada era foarte fericit. Si stii ce? Parca i a mai trecut raceala de la zapada :).
Imi plac tare mult hainutele lucrate de tine ptr catel, sunt haioase dar cred ca si calduroase.

copilarim spunea... [Raspunde]

Da, e minunat afara si profit si eu sa ies cu Dodo - mai ales cand e aer curat si tare de iarna ♥!!!
Asta e foarte calduros.. si i-am facut si pieptarul, asa ca am putut sa il tundem destul de scurt pentru frigul de afara (stiu ca e catel, dar el sta la in jur de 20 de grade in casa si sa iasa brusc la cateva grade .. sau chiar sub minus, nu este recomandat:P)

Trimiteți un comentariu