sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Ingeras "Impodobim bradul"

copilarim.blogspot.com
Hello:)
Pentru ca tot am vorbit ieri despre concursuri si premii, am zis sa va arat astazi premiul pe care l-am realizat pentru concursul Concurs: Impodobim bradul (editia a II a), premiu castigat de Beatrice
Este vorba despre un ornament de brad crosetat:) - o ingerasa. Din fericire premiul a ajuns la destinatie, dar din pacate, desi am folosit plic cu "bule".. cutiuta am inteles ca a avut de suferit:(.
Sa va povestesc despre micuta:).. Este bineinteles unicat (am facut mai multe ingerase anul trecut dar nu au fost 2 la fel). I-am facut fustita pastelata, sa se asorteze cu cutiuta, ochii ii are albastrii si coditele sunt prinse pe parti :). Aripioarele sunt crostetate si prinse la spate, la fel fiind atasata si aura realizata din sarma aurie de modelaj. Ea poate fi prinsa in brad cu ajutorul panglicii care prindea cutia:). I-am facut cateva fotografii inainte  sa o trimit asa ca vi le arat si voua:):




si cutiuta:

6 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Multumesc din nou pentru frumosul ingeras,care dealtfel nu a resit sa stea in brad datorita Karinei care se tot joaca cu el.
Imi pare rau ca inca nu am reusit sa-l prezit si ai facut-o inaintea mea.Sincer sunt foarte "restanta" si "datoare" de nu stiu pe unde mai scot camasa :D
VA PUP CU DRAG.

copilarim spunea... [Raspunde]

Bea sa va bucurati de el:)! Ma bucur nespus ca i-a placut si Karinei si ca s-a jucat cu el:!!
Nu esti nici "restanta" si nici "datoare" sa stii!:P Poate e chiar mai bine asa .. sa ne gandim ca ar fi ca un serial: inainte de a pleca si apoi aventurile lui pe drum spre voi finalizate fericit cu primirea calduroasa in noual lui casa:D.
:*

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Bea, felicitari! Rux, imi place "serialul". Abia astept, peste ani, sa aud povestea Karinei.

copilarim spunea... [Raspunde]

:))

kiddo spunea... [Raspunde]

Ce draguta e ingerasa! Ma bucur ca a ajuns cu bine la destinatie si a adus asa multa bucurie!

Multumesc mult pentru vizita si cuvintele frumoase! I-am transmis mamei mele urarile:) A fost incantata de felicitare!

copilarim spunea... [Raspunde]

Era sigura ca va adora felicitarea - ti-a iesit minunat!! :D

Trimiteți un comentariu