joi, 12 ianuarie 2012

Zana Zapezii si caldura casei

http://copilarim.blogspot.com/
Hello,
Scrapper in Romania vine cu provocarea 22 la inceput de an - Anita (AnitaBDesign), colega noastra, a ales ca subiect " Caldura casei" si iata cu ce am venit eu ... sa va inspir! (veti gasi toate propunerile echipei de design pe pagina provocarii aici: Provocarea #22 - Caldura Casei).
Este vorba despre Zana Zapezii .... Va inspira raceala, nu? Are parul alb... ca neaua... pare usor inghetata dar este doar o parere. Imbracata in culorile iernii - asemeni unui spiridus din atelierul mosului, ea calatoreste prin lume invelita intr-o pelerina magica care se transforma in leagan sau chiar culcus si de care zana este nedespartita.

-pelerina-

- leagan, sau fotoliu-

-sac de dormit;))-

Zana este ucenic in atelierul mosului - il ajuta sa verifice lista cu numele copilasilor si chiar face jucarele alaturi de spiridusi.. Eu am surprins-o langa brad unde se odihnea alaturi de Mos Craciun  alaturi de o libelula oachesa:



Am invitat-o in camera si am vorbit putin despre pregatirile pe care le fac inca de pe acum pentru anul acesta ... de Craciun






Dupa ce s-a dat putin in leagan si am povestit despre zapada si nameti (mi-a promis ca va ninge curand ... acum sa vedem cat de curand, trebuie sa o intelegem ca este foarte ocupata) si-a luat ramas bun si m-a rugat sa ii mai fac o poza cu libelula si a plecat! A ramas in urma... caldura casei cu miros de Craciun, sa imi ajunga pana in decembrie:P!!


10 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

:)) ce poveste...spune-i zanei ca o asteptam si la Ploiesti cu zapada si ca ii dorim sa castige provocarea de la scrapper :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Ii spun, ii spun!! (desi nu stiu exact de ce nici la noi nu a reusit sa aduca ninsoare...).
Cat despre Scrapper nu are cum castiga decat aprecierea celor pe care ii va inspira, ceea ce pentru mine inseamna enorm- eu nu mai particip la provocari ca si concurent pentru ca acum sunt in echipa de design.. unde ne provocam ce e drept ca sa venim cu idei pentru noi teme:D.

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

hmmm, mi se pare un pic nedrept, dar....

copilarim spunea... [Raspunde]

:)o sa ii spun zanei sa treaca intai pe la tine:))

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce dagalasa!!!Asta a spus baietelul meu,defapt a exclamat :)Chiar e dragalasa:)Mult spor la pregatirile pentru Craciunul de anul acesta :):)
P.S.Si eu ma pregatesc pentru Craciunul de anul acesta ca m-am inscris intr-o provocare si trebuie sa fac in fiecare luna cate un ornament :):):)

copilarim spunea... [Raspunde]

Foarte interesanta provocarea!! Abia astept sa iti vad colectia:D!!!

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

m-ai lasat masca, cu atata imaginatie :) nu m-as fi gandit :))))))

copilarim spunea... [Raspunde]

:)

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

zana zapezii este superba si nu-mi inspira deloc raceala, cu atat mai mult ca se poate acoperi cu un superb sal crosetat. lucrarea ta chiar ne poate inspira cand vine vorba de caldura casei. nu stiu daca am vazut ceva mai dragalas crosetat. Super, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult ca iti place Amy:)! Am vrut neaparat sa fac o papusa care sa aiba parul alb alb (tocmai facusem cu parul rosu, voi scrie despre una chiar luni).

Trimiteți un comentariu