joi, 23 august 2018

Cu si despre Dodo -2010-

Buna!
Luna [ 🌝 ] ma priveste pe fereastra (si e cam rosie in obrajori). Deja noaptea vine mai devreme - dar nu si somnul. Sunt in intarziere [ "grav" - cred ca am citit undeva termenul folosit asa 😁 ]. 
Si.... cine ziceati ca se mai inscrie in clubul "vine Toamna, hai sa empatizam si sa fim mai imprastiati ca frunzele de pe asfalt" ? Dar, va rog nu va inghesuiti, incet-incet ca e loc pentru toata lumea. 😋
 
Cum nu ma puteam hotari deloc cu ce sectiune sa incep organizarea promisa, mi-a sarit in ajutor flacaul [ Stii, MomR, azi e 23, 1 an si doua luni, chestii, trestii, nebunii... ziceai ca pe 7 septembrie dai si tu drumul la pagina! Hai poate-i cazul sa misti ceva... hmmm? ]. Ca deobicei ma salveaza din incurcatura - las deoparte articolele celelalte, de la care deja incepusem sa arat asa:  😱 (omg ce sa fac, cu ce sa incep.. asta? nu asta! oh nuuuu!!! ce ma fac?) si ma felicit 🙌 inca o data pentru ca atunci cand cu "bucuria" pozelor lipsa am avut prezenta de a-mi salva frumusel pe pagina-ciorna articolele mai vechi care-mi lipseau si din cauza carora tot amanasem inaugurarea paginii. 
Iata cum arata in imagini (care sunt puse exact in ordinea articolelor enumarate mai jos), prima fila de pe pagina cretului:
 
 

Asadar, pe meniul de azi, va rog de serviti articolele publicate pe blog in 2010:
- Hainuta de .. Toamna
- Magic butterflies
- Mingea Fass Fass
- La multi ani, Dodo!!!
- Fursecuri "Dodo"
- Reminder - grau
- Copilarim Advent - calendar 19 decembrie
- Copilarim Advent - calendar 21 decembrie

🐩

Sper sa va placa si voua sa (re)descoperiti si articole mai vechi (mai ales ca am inceput asa, in ton cu anotimpurile care acum bat la usa).
Ma bucur mult sa pot in sfarsit face si acest pas - si cred ca este un lucru bun 💖, mai ales ca si-a gasit timpul lui, firesc. Chiar daca nu reusesc sa grupez toate articolele pe ani pana pe sapte septembrie, sper sa nu uit ca atunci sa public pagina [ va rog sa nu ma lasati sa uit 😳, nu de alta dar mi se tot intampla chestia asta in ultimul timp 😅 ].

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

cat este de dragalas bebelusul Dodo 😍😘 Doamne cat de scump.
Frumoasa initiativa, acum pornesc pe firul povestii, sa vedem cum si ce a facut Dodo copilandru,
te pup.😘
PS: la noi a plouat in sfarsit, azi noapte! dupa 3 luni, in sfarsit au scazut temperaturile sub 30 de grade 👍

Suzana spunea... [Raspunde]

Un scump! Si mozaicul arata tare bine!
Multumesc pentru tabelas!

Un weekend cu bucurii, draga Rux! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Ce ma bucur :)! Sa scada incet incet nu foarte brusc totusi :P. [ am si pretentii hahaha ].

Hehe - in poza cu hainuta avea 8 anisori ;P.
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu :D
Ma bucur :) M-am gandit ca asa cu fotografii se poate vedea mai bine despre ce e vorba in articol :P.
Am reusit sa le aranjez pe ani pe lista, asa ca acum va mai trebui sa fac fotografiile :)).

Pupici cu drag!

Diana spunea... [Raspunde]

Un dragalas! <3 S-ar putea ascunde cu succes printre mielusei! :)
Ce cumintel statea (sau asa pare!) sa il fotografiezi!
Iti dai seama, cred, ca si eu pornesc pe firul povestii. :)
Nu garantez ca iti voi aminti de pagina pentru ca... mai e un pic si uit si cum ma cheama. Se pare ca oboseala isi spune cuvantul.
Zi frumoasa iti doresc! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana pai desigur (chiar ma amuzam un pic ca, de anul nou, daca apaream cu el pe strada, toti cei cu miei, sau care deobicei vin cu miei, se legau de el .. hahaha).
Sa stii ca de mic, de cand s-a prins caree treaba cu filmatul, fotografiatul, a devenit artist :)))))). Uneori colabora mai bine, alteori avea fitze :))).

Si eu incerc sa ma descurc de printre zecile de "tabs" deschise .. cred ca Ralu (caredeobicei ma bombane ca am multe pagini deschise in fereastra de firefox) mi-ar da oficial un premiu de cartea recordurilor...

Dar ma misc greu si de "sauna" - iar nu pot sta in sufragerie de zgomot... ma descompun.. Dar prefer sauna, huruielii :))))


pupici cu drag si multumesc <3

Trimiteți un comentariu