luni, 29 noiembrie 2010

Reminder - grau

N-am prea stiut unde sa incadrez acesta articol:)). Asa ca i-am creat o rubricuta noua: traditii. Se spune ca pe 30 noiembrie, de Sf. Andrei, se pune la incoltit grau, ca sa vedem cum va fi anul viitor. Acum nu stiu cat de mult influenteaza cat creste de mare si mult si frumos graul pana pe la Anul Nou cum va fi la anu', dar mie mi place mult obiceiul acesta. Abia astept maine sa punem grau (puteti pune si arpacas daca nu gasiti grau). Il puteti pune in pamant, in glastra, sau, asa cum facem noi, pe putina vata asezata intr-un suport, vata pe care urmeaza sa o udati cu atentie! Nu trebuie sa fie nici foarte uda, dar nici sa se usuce de tot.
Iata mai jos o poza cu un Craciunel haios si grau crescut, facuta acum 3 ani!! Abia astept sa vad anul acesta cum va fi! Daca puneti si voi, va asteptam sa adaugati poze, sau de ce nu articole si sa le impartasiti si cu noi aici, dar si pe facebook, in albumul foto!
Va asteptam!!!!

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce oar frumooooooos, ce bucle avea Dodo, Doamne, ca imi vine sa il iau in brate, sa mi cufund fata in blanita lui miale si lucioasa. e mortala fotografia asta! 😍😘😍😘💓 pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da era numai snurulete ;))). I-am luat costumel de Craciunel de la Bucuresti (aici avea...5 anisori :D - ii placea tare mult costumelul, mai ales ca erau ierni cu zapada si nu facea bulgari . era sa zuc sub brat... hmm in fine el avand snururi arata ca un brad impodobit cu bulgari si hainuta il proteja :D.
Si ii placea mult sa pozeze :P.

ps: cand mergeam sa ii iau hainute trebuia sa le desfac si sa le asez pe mine ca altfel dupa dimensiunile trecute nu a descurcam deloc. :))))
Nu i-am luat multe.. doar trei :D. Eram super bune si cand era vreme ploiasa si namoloasa si avea parul lung... oh,da. :P

Diana spunea... [Raspunde]

Paznicul bradului si graului! <3 Limbuta lui aia roz pe care mi-o tot arata e... e... roz! :) Are un zambet foarte frumos! :) Tare fotogenic Dodutu! :) Craciunel ochios! <3
Cand eram mici, punea mama grau la incoltit. Am mai pus si eu, din cand in cand, apoi a devenit traditie, dar nu de Sf Andrei. In anul in care a venit Pufitica (motanul cel mare) la noi am pus - stiu sigur pentru ca el l-a mancat! Asa ca... am tot pus, sa aiba baiatul "iarba" proaspata. Johnny nu stie sa "taie" firele si le smulge - mai mult distruge decat mananca. :)

Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))) dragul de el :)))). Imi imaginez cum "executa" mancarea: te predai.. miiau nu? miiiau ia de aici!! Tzast tzast - zorro in actiune :)))

Do era mega tantos in poza cu hainuta lui de Craciunel.. :))) Uneori era un fotomodel desavarsit :)).

Pupic

Trimiteți un comentariu