luni, 29 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul21

Buna!!! Nici nu ajung bine la grota dupa eliberarea lui Burai ca spionul isi ia zborul sa anunte unde este ascunzatoarea. Capo face un pariu cu Panzer si cu Presidente pe care il castiga cu pretul unei raceli, dar si a unei spaime pe masura.
Armata ii ataca si Zana Rossa impreuna cu ceilalti revolutionari incearca sa ii tina in loc pe acestia pentru ca tinerii sa poata scapa printr-un culoar secret. Lupta insa este una inegala, amata avand arme de foc si niste dinozauri foarte rai. Mosar cere ca zona sa fie supravegheata indeaproape pentru a face imposibila o eventuala fuga. Lupta este una crancena (nu-mi plac luptele!), Capo, Tigre si Panzer incearca si ei sa dea o mana de ajutor luptatorilor, pentru ca refugiatii sa poata scapa.
Ajunsi afara ceilalti ii asteapta pe cei trei ramasi sa incetineasca dusmanii. Ce nu stiu ei este ca prietenii lor au ramas fara munitie... si asta nu este cea mai grava problema. Manua si Zans intra la randul lor inapoi in grota pentru a da o mana de ajutor si la scurt timp ii urmeaza si Principessa. Se intalnesc cu ceilalti in grota dar bucuria revederii dureaza prea putin. Zana Rossa se sacrifica pentru ca ei sa poata scapa, dar la iesirea din tunel ii asteapta o supriza neplacuta: Mosar si soldatii care ii luasera prizonieri pe ceilalti. Din fericire Manua si Burai reusesc sa se salveze...


21. Attacco alla grotta




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu