marți, 2 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul2

:D E ora serialului!!! Abia asteptam sa se faca ora, sa iau o mica pauza, sa vad episodul de azi.
Ca veni vorba... am uitat complet sa va traduc titlul la episodul de ieri, dar cred ca ati dedus despre ce era vorba - o calatorie in alta dimensiune... (spatio-temporala). Azi vom afla mai multe despre micul dinozaur vorbitor pe care l-au salvat copiii ieri - Zans il cheama. Tacito, mare pasionat de animale preistorice devine foarte repede cel mai bun prieten al micutului, dar si un infocat aparator al acestuia.
Intre timp Capitanul Mozar (as putea adauga si malefic nu?) ajunge pe nava naufragiata si este impresionat de tehnologia de care dispun "intrusii". Deasemenea vrea armele lor - va dati si singuri seama pentru ce ii trebuie armele.
Scapati de T-Rex trupa numeroasa poposeste langa un rau si se pregatesc sa faca ceva de mancare. Asso afla de micutul vorbitor si ca ar fi urmarit si vrea sa scape de el. Si cam atat a durat popasul pentru ca sunt reperati de soldatii care ii urmaresc. In fuga masinii nimeresc in mijlocul unei turme de dinozauri. Din pacate in urma impactului este ucisa mama unui puiut.... :(
Cam atat va zic eu, restul vedeti si voi in episodul 2: Un dinozaur vorbitor.

2. Un dinosauro parlante




Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013 - vidoe via ft1978 
iulie 2017 youtube

0 comments :

Trimiteți un comentariu