miercuri, 3 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul3

Hello!! Sa continuam aventura! Va mai amintiti intamplarea cu final nefericit din finalul episodului trecut? Ei bine un micut dinozaur din specia Triceratops a ramas fara mamica.. si e de datoria eroilor nostri sa il adopte si sa aiba grija de el.
Ajunsi intr-o fundatura, copiii fac un foc de tabara, mananca si descopera cu uimire ca se afla intr-adevar altundeva decat pe Pamant ... (ok mai sunt si alte momente hazlii, dar va las sa le descoperiti singuri, eu trebuie sa ma opresc putin din scris si sa rad o tura - catelul meu doarme si viseaza si... da din coada=D - e atat de amuzant!!).
Revenind insa la episodul de azi - vazand ca se afla in alta dimensiune, copiii mai mici incep sa planga ( sa va zic si numele lor : gemenii Giacomo si Pasticcione, micuta blonda Gacha, Tacito - despre care v-am mai povestit, expertul in dinozauri). Nici cei mai maricei nu sunt foarte incantati: Lady si Baby (cel din urma fiind fratele mai mic al lui Capo). Si pentru ca tot am amintit mai sus numele celor mici si mijlocii, sa termin azi cu prezentarea aventurierilor (cu promisiunea ca voi face totusi un articol cu poze cu fiecare:P. Sa vedem... Dottoressa - este domnisoara cu ochelari (specialista in foarte multe domenii si medic:P), Tiger (domnisoara imbracata de parca ar fi din trupele comando) si Panzer - cei doi care se ocupa de partea de mecanica pe nava... si au mai ramas: Serpente (tuns scurt) si Nerd (mai blondut) (acoliti ai lui Asso)
In timp ce "naufragiatii" fac un popas, Mosar este pe urmele lor. Iar cand amata condusa de acesta ii incercuieste, numai datorita unei tinere misterioase reusesc sa scape. Capo, Tiger si Panzer iau si prima lectie de ... calarie (sau cum sa ii zic? pentru ca nu sunt cai .. ci dinozauri) si Zans este salvat in ultima secunda.
Well... gata ca v-am povestit prea mult... have fun!! Pe maine.
3. La donna misteriosa (tanara misterioasa)



Later Edit: 
iulie 2017 youtube
12.11.2010 -video
10.11.2013 - video via ft1978

0 comments :

Trimiteți un comentariu