joi, 25 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul19

Va mai amintiti de Lucertole Nere? Hotii care in episodul de ieri au rapit-o pe Lady si au luat graul pe care satenii trebuiau sa il plateasca tribut armatei... Ei bine acestia ii ajuta pe tineri sa scape de urmaritori. Ajunsi la loc sigur insa cel care parea sa fie seful hotilor vrea sa le ia Slaugis. Dar Burai, adevaratul sef al hotilor ajunge la timp si propune ca intai sa manance (ce e drept copiilor le era cam foame) intai, si apoi sa vorbeasca.
Faptul ca hotii au inapoiat graul taranilor si ca Burai nu era de acord cu rapirile si actele de violenta ii face pe majoritatea (ce e drept mai ales pe fete:P) sa isi schimbe parerea despre hoti. De aceea sunt pentru plecarea alaturi de acesta pentru a-l cunoaste pe seful organizatiei clandestine. Baietii se cam opun, dar, pana la urma, se porneste la drum (camuflati intr-o caruta imensa). Manua este salvata de Burai in timp ce urmarea niste soldati care ii vazusera pregatindu-se de plecare. In acest timp tinerii afla mai multe despre Burai - un tanar foarte capabil.
Ajunsi la postul de control reusesc sa treaca, insa imediat dupa ajunge un mesaj de la comandantul ostirii referitor la transportul care tocmai trecuse - camuflaj pentru tineri si banditi. Manua si Burai trec prin satul unde se nascuse tanarul - candva un paradis al granelor, acum in paragina - totul datorita actiunii soldatilor. Burai este de parere ca nu soldatii sunt adevaratii vinovati pentru distrugerile suferite, ci cei care ii conduc.
Ajunsi la un pod peste o prapastie imensa tinerii urmeaza sa treaca. Dar ce ne facem? Podul pare slabit, Slaugis nu poate trece pana nu trec ceilalti si din spate vine armata. Burai ajunge la timp ca sa le sara in ajutor. Din nefericire este ranit si luat prizonier, iar soldatii care vor sa treaca pe pod duc la ruperea acestuia. Din fericire (:D) Slaugis ajunge pe partea cealalta a prapastiei...
Asso, Serpente si Nerd o cunosc pe printesa acelui regat - in cazul in care va era dor de ei;)

19. L'organizzazione clandestina




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu