marți, 23 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul17

Destinatia urmatoare este Sanctuarul Paradisului - situat la nord de capitala Lemuriei. Manua a strans informatii si astfel tinerii afla ca si Mosar cunoaste intentiile lor si se afla undeva in drumul spre sanctuar. In timp ce asteapta ca drumul spre sanctuar sa se elibereze, Baby propune sa o sarbatoreasca pe Lady, a carei zi de nastere era. Prinsi cu aventurile prin care au trecut isi dau seama ca fusese si ziua lui Tacito si a Dottoressei. Intre timp se alatura si Gatcha sarbatoritilor (desi ziua ei era peste o luna), iar Presidente sta si se gandeste a cui zi mai era, in timp ce, un soldat ii zareste si merge sa il anunte pe Mosar. In tabara acestuia ii regasim intr-o cusca de lemn pe Asso si colegii sai de suferinta. Acestia sunt paziti de un ostean foarte prins de... jocul electronic al baietilor.
In timp ce soldatii planuiesc sa ii inconjoare si astfel sa ii prinda in capcana, tinerii se pregatesc de sarbatoare: Panzer face un tort, Capo pescuieste, Baby ii ureaza La multi ani lui Lady cu ajutorul unei animatii realizate pe calculator si ceilalti se amuza impreuna cu Zans cu Diverse ornamente pentru petrecere. Pe de alta parte, Asso sesizeaza miscarea generalului Mosar si profitand de slabiciunea gardianului pentru jocurile electronice reuseste impreuna cu ceilalti sa se elibereze si sa fuga. Din pacate dinozaurul pe care il fura nu e foarte docil, sau poate nu stie Asso cum sa conduca sareta, cert este ca cei trei ajung pe jos. Pe Nerd si Serpente ii captureaza soldatii, dar Asso este azvarlit intr-o rapa. Gardianul ii da ragaz sa se predea pana la miezul noptii, altfel vor avea de suferit cei doi prizonieri si tot acum afla Asso motivul plecarii lui Mosar: avea sa ii captureze si pe ceilalti.
Presidente se intreaba a cui zi de nastere mai era, ceilalti continua pregatirile pentru petrecere, iar Asso alearga intr-un suflet sa ii avertizeze (mai precis pe Principessa) ca se aflau intr-o mare primejdie. Ajuns exact in mijlocul petrecerii acesta insa nu este crezut de ceilalti, care, amintindu-si ca a doua zi era ziua acestuia, cred ca a venit doar pentru petrecere. Tigre ii observa insa cu ajutorul unui binoclu pe soldati si astfel toata lumea incepe sa stranga lucrurile pentru a se duce la adapost... Pe mine m-a amuzat teribil fata lui Asso cand a dat cu ochii de Slaugis Secondo... hahahahaha. Ehhh... si evident continua sa braveze, spunand ca el si ceilalti doi sunt tratati regeste de catre Mosar si nicidecum ca niste prizonieri... dupa care pleaca, nu inainte insa de a da o mana de ajutor celorlalti pregatind o mica surpriza pentru soldati.
Cu Capo la bordul avionasului, Panzer pe dinozaurul creat de Leonardo Da Bonta si Panzer la volanul lui Slaugis reusesc sa scape din nou de Mosar.
La miezul noptii, Asso se reintoarce la cei doi prizonieri amenintati. Evident ca fusese totul o tactica vicleana a gardianului pentru a-l face pe Asso sa se intoarca. Serpente ii spune la multi ani si ii da jumatate din portia sa de mancare... si cred ca v-ati dat seama ca Asso nu este un baiat rau, nu?:P

17. Buon compleanno (La multi ani)





Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu