miercuri, 10 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul8

Si peripetiile continua... Dupa ce datorita impulsivitatii lui Asso au scufundat orasul zeilor inainte de a afla unde este masina timpului, elevii naufragiati si Manua fac un popas intr-o padurice. In acest timp Mosar si trupele sale se afla pe urmele lor.
Locul unde au facut popas este foarte dragut si ei se distreaza, mai cu bicicletele, mai fac de mancare, dar si cauta un mod de a gasi informatii despre acea masina care le-ar permite sa se intoarca acasa. Asso propune din nou sa se intoarca pe plaja pe care au nafragiat, dar ceilalti sunt de parere ca ar trebui sa mearga la o manastire pentru a afla informatii de la calugarii de acolo. Respins din nou de Principessa, Asso se hotaraste sa ia (cu "imprumut") Slaugis si sa mearga sa vada ce poate afla de pe plaja. Impreuna cu el merg Serpente si Nerd (sau Nerv?!?). In momentul in care acestia iau masina in spate se mai aflau si Tacito si Zans.
Manua si-a scrantit piciorul cand a vrut sa ii opreasca pe cei trei asa ca ea ramane alaturi de copiii mai mici, Dottoressa si Presidente, in timp ce Capo, Tiger, Panzer si Principessa pleaca sa recupereze Slaugis Secondo.
Cei patru reusesc sa recupereze masina cu ajutorul unor dinozauri chemati in ajutor de Zans dar, din pacate, Asso, Serpente si Nerd sunt capturati de soldati. Capo, Principessa si Tiger (Panzer fiind ranit) se intorc sa ii caute, dar din pacate ajung prea tarziu. Asa cum spun cele doua fete unii oameni se schimba radical atunci cand au de infruntat situatii dificile, devin violenti, egoisti si razbunatori, incapabili de a se stapani si, desi poate cu un fond bun la origine, ajung sa se transforme in personaje negative.


8.Il tradimento di Asso




Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013- video 
iulie 2017 

0 comments :

Trimiteți un comentariu