luni, 22 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul16

Incepem saptamana cu un nou episod din "Secretele insulei misterioase". Ii regasim pe tineri in Lemuria, odihnindu-se dupa peripetiile prin care au trecut. Panzer intalneste o tanara sensibila si curajoasa a carei familie avea o ferma in zona. Din pacate li se imbolnaveau dinozaurii si pentru a-i vindeca era nevoie de un fruct special, inima de femeie, care se gasea la poalele muntelui din apropiere. Cu o sora si un frate mai mici decat ea, o mama slabita si un tata care pornise in cautarea remediului, ca sa nu mai punem la socoteala dinozaurii care se tot imbolnaveau, tanara spera ca Panzer sa o insoteasca pe drumul spre munte. Ea crede ca acesta este un tanar cavaler trimis de piatra lunara (legenda spunea ca atunci cand se aliniau lunile aceastra piatra indeplinea o dorinta).
Capo si Tigre ii vor insoti pe Panzer si Gioielle (cred ca asa o cheama), dar din umbra, pentru a se asigura ca sunt in siguranta. Intre timp, ceilalti raman la ferma. Principessa incearca sa faca un tort si biscuiti pentru cei mici.. dar, din pacate, ii arde.
Drumetii ajung langa o cascada unde fac popas. Apoi a doua zi ajung la lacul in jurul caruia cresteau fructele pe care le cauta tatal fetei. Il gasesc pe acesta cazut int-o rapa, dar sunt atacati de un dinozaur carnivor foarte periculos. Panzer incearca sa ii distraga atentia si este ajutat de colegii sai. In final, toata lumea ajunge cu bine la ferma, iar Panzer ii da fetei piatra lunara pe care aceasta o aruncase crezand ca tatal sau a pierit.
Poate candva cei doi se vor reintalni, pana atunci insa, tinerii trebuie sa isi continue drumul.
Daca va intrebati ce fac Asso, Serpente si Nerd.. eh nu prea bine... intr-o cusa acolo.
Pe maine!!!!!


16. Pietra lunare





Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu