miercuri, 17 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul13

Si ii regasim pe tineri prizonieri in manastire. Doar Capo, Tigre si Manua nu au fost capturati si acestia merg impreauna cu Mint la bunicul acestuia (vanzatorul de antichitati Kamura - cel care ii vanduse pe tineri capitanului Yabushi).
Pentru un scurt moment Asso, Nerd si Serpente se reintalnesc cu tovarasii lor de calatorie ( ce e drept sunt despartiti de o usa). Totusi acestia nu reusesc sa ii elibereze pe acestia (eliberat intre ghilimele) caci generalul Mosar este infruntat de capitanul Yabushi, acesta din urma fraternizand cu calugarii, fideli marelui sacerdot.
Capo, Tigre, Manua si Mint patrund in incinta manastirii camuflati in butoaie de vin - care sunt depozitate langa Slaugi Secondo. (:P) Acestia creaza o diversiune - incendii, animale lasate libere etc - pentru a-i putea salva pe cei tinuti prizonieri. Si Asso impreuna cu Nerd si Serpente incearca sa le sara in ajutor - de fapt ajung sa se intalneasca, dar Asso insista sa ramana cu totii cu Mosar, caci astfel pot afla secretul masinii timpului, in timp ce ceilalti evident vor sa fuga. Mai e si problema cu Zans care era tinut in alta parte. Ca si cand nu erau destule probleme, Asso il anunta pe Mosar ca ceilalti vor sa fuga. Asa ca, desi la bordul lui Slaugi acestia din urma se trezesc inconjurati. Planul lor era insa sa ajunga la bordul navei capitanului Teles - fratele (pirat) capitanului banditilor. Asa ca Tigre apasa acceleratia si cu supermasinaria lor pleaca catre port. Capo pleaca spre sanctuar pentru a il salva pe Zans, urmand sa se alature celorlalti imediat ce isi incheie misiunea. Si ce credeti?? Nu numai ca il salveaza pe micutul vocezaur, dar, atunci cand fug cu aparatul de zbor inventat de Mint, Zans cade si realizeaza ca poate zbura.
Intre timp, Mosar gaseste dinozauri si pleaca in cautarea tinerilor. Teles si piratii ajung insa la fix, iar tinerii i se alatura.

13. Fuga dal monastero





Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu