luni, 8 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul6

Dupa ce in episodul trecut au scapat din mainile soldatilor si Manua a fost capturata de acestia, copiii trebuie sa aleaga intre a se pune la adapost si a risca pentru a o salva pe cea care le-a fost alaturi si i-a salvat la randul ei. Capo, Tiger si Panzer pleaca intr-o misiune salvatoare (de aici si titlul episodului), dar foarte riscanta. Orasul este impanzit de soldati, iar Mosar s-a facut foarte bine inteles la petrecere cand a spus ca oricine ii va ajuta pe copii va fi condamnat.
Intre timp Mosar o ameninta pe Manua folosindu-se de dinozaurul acesteia, Silver. (:(( - nu stiu voi dar eu nu pot suporta oamenii care fac rau animalelor, mai ales animalelor... efectiv nu ca imi sunt antipatici, dar nu suport nici macar ideea - asa ca iau o mica pauza de incarcare pozitiva cu Dodo - catelusul meu si cei doi mici dinozauri din dotare -lol- testoasele adica).
Anyway... Manua este acuzata de inalta tradare si condamnata. Dar prietenii ei nu o vor lasa singura la ananghie. Asa cum si ea i-a gazduit su ajutat stiind la ce pericole se expune, si ei se hotarasc sa infrunte problemele cu mult curaj si chibzuinta si pregatesc un plan de actiune.
Si urmeaza astfel operatiunea Robin Hood. Fiercare are partea lui de care trebuie sa se ocupe ca sa iasa asa cum trebuie misiunea salvatoare. Totul merge ca pe roate, pana cand, la final, unul dintre gemeni risca sa fie prins de Mosar. Micutul scapa datorita lui Capo, dar ce se va intampla cu acesta din urma?


6. Missione Robin Hood



Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013 video via ft1978 
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu