vineri, 12 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul10

Si cum ma pregateam eu frumusel sa imi iau portia de desen si sa va povestesc despre episodul de astazi.... ma trezesc ca nu mai merge nici unul dintre filmulete. MINUNAT!!!!! Zau asa... Noroc ca am gasit o alta sursa de pe care pot prelua episoadele pentru ca sa ne putem bucura impreuna de serial.
Voi avea ceva de updatat.... si nu voi mai preciza sursa la fiecare articol, ci la finalul serialului.

In drumul lor spre Kassarwa orasul in care spera sa afle ceva despre masina timpului, nimeresc la propriu (intr-)un circ. Dupa ce unul dintre dinozauri este calmat de altul care se pare traducea ceea ce ii spunea patronul circului calatorii nostri dezvaluie ca se intreapta spre orasul port Kassarwa. Cum si circul mergea in aceeasi directie, Slaugis se alatura caravanei pentru a nu atrage atentia (deja ordinul de a fi capturati se raspandise si in orasul acesta).
Intre timp, Asso, Serpente si Nerd sunt in tabara lui Mosar care este interesat sa reproduca praful de pulbere.
In timpul repetitiilor la circ Presidente executa un numar impresionant de trapez, iar dinozaurul testa dura de mai devreme se dovedeste a fi vocezaur si se pare ca stie despre tatal lui Zans - cel care e responsabil de revolta. Tot acesta se sacrifica atunci cand vin in inspectie oamenii legii si este capturat de acestia, dar in timpul spectacolului este eliberat. Si ii ajuta la randul lui pe copii sa fuga. Totul e bine cand se termina cu bine:)!!!


10. Il circo





Actualizare video:
10.11.2013 via ft1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu