miercuri, 17 noiembrie 2010

Fee si cutiuta cu nasturel

Buna!!Ieri v-am povestit despre Gee (aici), astazi este randul lui Fee si a cutiutelor cu nasturel!!
Initial, pentru concurs aveam de gand sa fac o singura girafa, dar, surioarei mele i-a placut foarte mult de Gee si asa a aparut Fee. Iata mai sus o poza cu Fee inainte sa o termin:). Iar am mai modificat putin modelul (am mai lungit putin gatul, capul este putin mai micut ...).
Se mai punea problema nasturelului.... si asa a aparut cutia!!

Ce am folosit:
- carton
- linie
- creion
- coli A4 semi-cartonate colorate
- markere subtiri (rosu-negru-verde)
- pixuri cu mina pe baza de apa (alb-auriu-argintiu)
- guma
- scotch
- lipici
- capsator (cu capse colorate)
- nasturel (alb, desenat manual cu marker)
- panglica satin
- forfecute cu model
- folie de plastic
- clestele de rasucit (pentru elementele de Quilling)

Cutia este semi-inchisa, folia de plastic (am folosit o folie putin mai grosuta - puteti incerca cu ambalajul de la ciorapi, de exemplu, eu am folosit ce am gasit..) este capsata jos de panglica. Aceasta se prinde sus de nasture prin rasucire.
Am decorat manual cutiutele cu desene, elemente de quilling si mult drag:). Cutiutele sunt destul de fragile (din pacate nu stiu unde se poate gasi acel plastic special facut pentru cutiile papusilor... chiar mi-ar trebui sa reconditionez cutia unei papusele), dar, cum aceste jucarele sunt facute ca sa stea in vitrina, nu e nici o problema.


Le-am rugat mai jos pe cele doua girafe sa se pozeze cu un alt proiect de-al meu - despre care va voi povesti cat de curand!!





Sper ca v-au placut articolele si veti gasi o sursa de inspiratie (poate) pentru un cadou. Daca vreti sa preluati ideile va rugam sa puneti si un link catre noi!! :) si.. nu ezitati sa ne scrieti daca aveti intrebari!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu