vineri, 5 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul5

Acesta este articolul nostru cu nr. 333!! :)

... in episodul 4, Manua i-a gazduit pe naufragiati in orasul ei. Acestia au eliberat dinozaurii tinuti prizonieri din ordinul regelui, eliberarea fiind o reusita, insa au atras atentia asupra existentei lor in acel oras. Astfel sunt nevoiti sa stea ascunsi si sa fie mai atenti pentru a nu fi capturati de soldati. Evident ca nu pot sta in camera intunecata asa ca ies sa exploreze tunelele si incaperile din castel, dar intre timp soldati au ajuns si la resedinta Manuei, condusi de Mosar. Fiind inconjurati, nu mai pot fugi asa ca la adapost cauta solutii. Manua accepta sa ii gaseasca o mamica lui Corazza (cel putin asa cred ca se scrie;P) - micul dinozaur ramas fara mamica, deasemenea ea trebuie sa participe la balul facut de tatal ei.
In loc sa stea la adapost, eroii nostri (impartiti in grupuri) merg sa vada ce e cu balul... Daca Presidente, Capo, Tiger si Panzer supravegheaza dintr-un loc adapostit, Asso si Serpente se aventureaza in sala de bal, pe langa masa cu bucate. Intre timp frumoasa Manua danseaza cu Maser. Cand acesta anunta motivul pentru care se afla acolo, Serpente se pierde cu firea si rastoarna ceva pe masa langa care se afla impreuna cu Asso. In acest timp in alta aripa Lady si Nerd se aventureaza in turn, desi Baby le atrage atentia ca poate fi periculos....
Capo distrage atentia soldatilor si astfel ii salveaza pe Asso si Serpente. Din pacate acest lucru confirma existenta lor la palat si le ingreuneaza fuga.
Ei de fugit, reusesc pana la urma sa fuga... dar ce se va intampla cu Manua?

5. Fuga dalla città





Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013 - video via ft1978 
iulie 2017 youtube

0 comments :

Trimiteți un comentariu