marți, 16 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul12

Pffffff!!!! Azi avem parte de un episod plin de suspans! Ajunsi in orasul port, Manua, Presidente si Principessa pleaca in cautarea magazinului de antichitati unde urmau sa afle informatii despre fratele geaman al capitanului banditilor (din episodul trecut). Capo si Tiger merg in schimb cu Mint - un tanar inventator si exact cand acesta le arata locomotiva inventata de el apar si reprezentatii calugarilor la usa (tot un fel de soldati). Acestia il aresteaza pe tanarul inventator pentru ca era ilegal sa realizezi astfel de masinarii, care sa nu foloseasca forta omului.
Kamura vrea sa ii vanda pe tineri armatei - pentru ca aflase ca sunt cautati si trimite prin omul sau vorba generalului. Acesta din urma este furios pe Mosar - care adusese vasul esuat pana in acel port. Mosar duce pe Asso, Serpente si Nerd sa-l vada pe Slaugi.
Capo si Tiger repara avionasul lui Mint si se hotarasc sa mearga sa il salveze.. ceea ce si fac - desi Mint e nevoit sa invete sa inoate fortat pentru a se salva. Dupa ce reusesc sa ajunga la mal afla ca bunicul acestuia era chiar Kamura.
Intre timp Manua este ingrijorata in ceea ce il priveste pe Kamura si bine face. Acesta il anuntase pe general, care, purtandu-i pica lui Mosar il anunta pe reprezentatul manastirii. Astfel tinerii sunt capturati. Manua reuseste sa scape atunci cand generalul il anunta pe Kamura ca nepotul sau a fost inchis de calugari.
Ajunsi in padure, Capo, Tigre si Mint se intalnesc cu Manua, dar aceasta nu reuseste sa le povesteasca ce au patit ceilalti, pentru ca se apropie soldatii.....
Pana maine... suspans:P


12. L’inventore






Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu