luni, 1 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul1

Buna!!! Azi incepem un nou serial:). Am vorbit despre el intr-un articol pe care il puteti citi/reciti aici. Noi l-am vazut in italiana si de aceea am optat pentru aceasta versiune, mai ales ca am si gasit de curand episoadele. Speram sa va placa si voua.

Dar mai intai sa va fac o scurta prezentare a personajelor principale. (imi pare rau ca nu am reusit sa fac si poze, dar sunt intr-o criza de timp de zile mari - voi reveni pe parcursul episoadelor cu mai multe completari - pana atunci puteti citi mai multe detalii pe paginile wikipedia in engleza si italiana, care mi-au fost si sursa de inspiratie pentru a face legatura intre numele personajelor):
Capo (Kashira) - este adevaratul lider. Brunetelul simpatic pus pe sotii, dar extrem de bine pregatit o sa va atraga cu siguranta atentia.
Asso (God) - rivalul lui Capo si probabil cel mai egoist dintre personaje. Blondul cu codita - il veti recunoaste cu siguranta:). Prin firea sa impulsiva ii pune de multe ori in pericol pe ceilalti... si de aceea este destul de antipatic... La inceput el este logodnicul Principessei.
Principessa (Princess) - "printesa" grupului... a fost adusa la bordul navei de catre logodnicul ei - Asso - logodna fiind hotarata de parinti. Desi pare destul de rasfatata la inceput este o persoana saritoare, altruista si o aparitie placuta in general in serial.
Presidente ( Shachou) - este seful expeditiei, cel mai "varstnic" membru al echipajului. Un tip inalt, blond si pacifist, care nu prea stie sa se impuna, dar care te binedispune prin felul sau de a fi... Este un tip pedant, cam fricos, dar in acelasi timp gata sa isi apere prietenii.

1. Viaggio in un’altra dimensione



Rezumat: (spoiler, daca va descurcati cu italiana puteti trece peste acest scurt rezumat :P)
Actiunea se petrece undeva in viitor unde, un echipaj format din mai multi elevi de diferite varste care studiaza la a academie navala, se pregatesc sa plece intr-o expeditie - cursuri de navigatie, activitati de cercetasi si asa mai departe. Dar calatoria lor se transforma inca de la inceput intr-o adevarata aventura. Echipajului i se alatura Principessa (care fusese adusa in secret la bordul vasului). Prinsi intr-o furtuna ivita din senin, naufragiaza pe o insula. Locul nemarcat pe harta pare desprins din alta lume, una cu creaturi disparute demult, preistorice. Dupa ce salveaza un mic dinozaur zburator si vorbitor sunt atacati de temutul T Rex. Reusesc sa scape cu ajutorul lui Slaugis Secundo - a masinarie care mie una imi place tare mult:D.

Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013 - video via ft1978 
iulie 2017 youtube

2 comments :

Alin spunea... [Raspunde]

salut.. unde pot gasi si eu episoadele sa le trag? daca poti sa le pui la download sau nush.. da`mi si mie un mail pe fotografu@ymail.com

copilarim spunea... [Raspunde]

Buna! daca ai cont pe megavideo poti descarca originalul (dar este cu plata). Mai poti descarca cu Download Helper (daca ai firefox). Erau intr-un timp si pe torenti dar momentan site-ul respectiv nu este accesibil.
Dar mai treci pe aici o sa anuntam cand gasim de unde pot fi descarcate si/ sau cumparate.

Trimiteți un comentariu