sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Crosete, pulover si ganduri...

Si uite asa am ajuns in sfarsit sa astern electronic acest articol. Si pusa in fata faptului habar nu am de unde sa incep, desi, pana acum ceva timp am scris si rescris in minte ceea ce voiam sa spun... Probabil vi s-a intamplat si voua, sau vi se va intampla candva.
Avand in vedere ca poza de mai sus a fost singura care a acceptat sa se afiseze corect (restul 5 fac figuri, dar tot le urc eu ... pana la urma), am sa incep cu crosetele (ca si in titlu de altfel). Acestea trei sunt crosetele mele (din dotare.. si aici ar trebui sa vina un smiley face care rade fericit!! cu ochi mari si stelute in ei... ah trebuie sa imi fac timp pentru funny faces.. shhhh - omuletul secretos, evident). Primele doua de sus sunt si cele mai noi - de fapt sunt in ordinea in care le-am primit, dar descrescator daca e sa le privim de sus... Nr. 7 a venit din nevoia realizarii unor basti, in timp ce Nr. 4 a aparut din nevoia realizarii proiectului "Hainuta de toamna". Despre ele pot sa va spun doar ca sunt cumparate anul acesta si ca pe langa numar mai este inscriptionat si ercü - deci banuiesc ca sunt turcesti. Cea de metal, de jos, este cadou de la Buni si nu stiu daca este chiar cea mai mica (am impresia ca am avut una si mai mica, daca nu la fel, dar am facut imprudenta sa o imprumut si de atunci nu o mai gasesc). Are inscriptionat pe ea: 1.0 si made in England. Cu ea am lucrat fluturasii si cele doua girafe (nu am uitat, cat de curand scriu un articol detaliat despre ele).
Si de la crosete (sper cat de curand sa imi completez colectia cu crosetele si andrelele pe care le mai avem si care sunt puse bine.... atat de bine ca momentan nu am eu acces la ele:P) sa ajungem la crosetat. Motivul absentei mele indelungate pe blog - in ceea ce priveste orice altceva decat animatie - este un PLOVER. DAAAAA ok, stiu pulover, dar uite asa m-am suparat pe el ca l-am retrogradat. Bine, ca sa fiu corecta nu este doar el cauza absentei (nu ca articolele la animatie s-ar face singure, dar, nu e nevoie sa caut, sortez, prelucrez poze -ba da e dar am cautat sa scriu articole fara poze hihihi-... pfff si da, nu sunt la laptopul unde am program de prelucrare ). Dar! el mi-a scos (doar la figurat din fericire) peri albi. Un sfat: cand ceva incepe sa va enerveze lasati respectiva activitate deoparte si reluati cand va trec nervii. Lol. Da si eu sunt in pauza acum... si am zis sa profit sa va arat cateva poze cu "dl plover". Cand va fi gata si va trece la statutul de pulover promit sa revin:).

Partea de sus a puloverasului ..... s-a dovedit ca desi S parea in model ok... a fost mic (probabil pentru ca nu am avut eu crosetele potrivite si e vorba in ecuatie de lana si nu amestecul din model)...


Dar nu e nici un bai desfacem!!! Asa ca am lucrat 2 masuri mai mare:

 Doar ca partea de jos, in loc sa o lucrez cu intoarcere am lucrat-o de jur imprejur:)))))). Nu ca ar fi iesit rau, din contra>>>>> dupa cum se poate observa mai jos a iesit chiar dragut!

 Cu toate acestea, am desfacut si urmeaza sa refac partea de jos. :) Hahahaha!!

 Ok, cam atat in legatura cu puloverul... Am o groaza de idei si proiecte si foarte putin timp..... si mai am atatea lucruri dragute puse la rand .....
Pe curand.

0 comments :

Trimiteți un comentariu