marți, 9 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul7

Uuuuu... v-a dat ceva emotii episodul de ieri, nu? Mai ales partea cu Slaugis in picaj intr-o cascada. Ei biiiine..... totul e ok! Doar Slaugis este o super masinarie, nu? Asa ca s-au udat putin, dar dn fericire, nimic mai mult. Oricum, curentii puternici ai raului i-au dus departe de orasul Manuei... pana la Lacul Zeilor. Navigand prin ceata, ajung in mijlocul unor dinozauri ierbivori care traiesc in acel lac... in departare se vede insa orasul zeilor. Acestia au coborat din cer sa traiasca pe aceasta planeta si acest loc a devenit ulterior un loc sfant.
Totusi... Capo - pe drept cuvant- vrea sa vada despre ce este vorba. Doar si ei s-au trezit in acea lume intr-un mod... ciudat, poate gasesc o modalitate de a se intoarce acasa, nu? Astfel, ajung cu totii si intra in Orasul Zeilor. Gasesc acolo o tehnologie moderna si, intr-o camera cu o fantana mare si un "panou" de comanda dotat cu cristale, - o inregistrare despre cei care au creat acest loc. Acestia au construit o masina cu ajutorul careia sa poata calatori in timp si spatiu, deoarece nu mai puteau locui pe planeta lor.
Copiii pleaca in cautarea acestui vehicol, iar Asso crede ca l-a gasit. Intre timp, soldatii gasesc un articol de lenjerie pe care l-au pierdut copiii si asteapta sa vina Mosar pentru a hotari ce urmeaza sa faca (se stie legenda conform careia daca mergeai catre Orasului Zeilor riscai sa iti impetreasca picioarele). Isi fac aparitia si preotii (singurii care aveau acces in acel oras). Acestia le interzic soldatilor sa intre pe teritoriul sacru.
Prababil va intrebati ce fac copiii, ei bine... fac cunostinta cu preotii.... vorba vine. Se pare ca acestia au o modalitate foarte interesanta de a-i hipnotiza, si mai stiu si de existenta "armei secrete". Asso vrea sa faca iar pe grozavul si, desi preotii ii spun ca va pune in pericol pe toata lumea, se incapataneaza sa creada ca ceea ce a gasit este masina timpului si cu ajutorul unui cristal declanseaza .... procesul de autodistrugere. Ce ti-e si cu oamenii impulsivi!! Si uite asa se scufunda Orasul Zeilor (un oras construit de stramosii comuni ai acestei lumi, dar si ai pamantenilor?!). Noroc cu prietenii dinozauri care ii ajuta sa navigheze pe lacul involburat.

7.Il castello degli dei





Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013 - video 
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu