joi, 4 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul4

Azi eliberam dinozauri!
Dupa ce i-a salvat de soldati, tanara misterioasa (Manua- fiica unui guvernator) ii duce la loc ferit in padure. De acolo ajung in ferma unui prieten al acesteia, unde pot pune Slaugis -adica masina lor- la adapost. De aici isi continua calatoria pe jos pana in orasul Manuei - un oras in care oamenii si dinozarii traiau in pace din cele mai vechi timpuri. Din pacate regele avea alta parere despre dinozauri, din ordinul acestuia ei fiind capturati si obligati sa faca cele mai grele munci. Evident, cei care se nesupuneau .. plateau:(.
Dupa ce ii lasa la adapost Manua pleaca. Ramasi singuri se iveste din nou vesnica problema: cine sa fie sef. Evident Asso si Capo sunt la un pas de a se lua la bataie (amuzanti mai sunt). Iar in acest timp celorlalti le lipsesc lucrurile si cei de acasa. Bineinteles ca Presidente ramane in functie - pentru ca e cel mai mare ca varsta (hahahaha).
Manua revine si ii conduce printr-un tunel subteran la casa ei. Capo aude discutia dintre tatal Manuei si conducatorul soldatilor veniti din partea regelui. Acesta voia ca guvernatorul sa ii furnizeze date si sa il ajute sa captureze vocezaurii (vi-l amintiti pe Zans? - ei bine este fiul capeteniei vocezaurilor rasculati).
Capo, Presidente, Tiger si Panzer (dar si Zans si Tacito) pleaca sa salveze dinozaurii tinuti prizonieri in centrul orasului. Reusesc sa ii salveze si hotarasc ca pana cand va veni vocezaurul care sa elibereze pentru totdeauna dinozaurii, sa ii puna bete in roate regelui si sa ajute de cate ori pot dinozaurii aflati la nevoie.
Astfel s-a legat o frumoasa prietenie bazata pe incredere intre ei si Manua.

4. Liberiamo i dinosauri





Later Edit: 
12.11.2010 -video
10.11.2013-video via ft1978

0 comments :

Trimiteți un comentariu